Annons

Annons

Lotta Engberg om kärleken: ”Supersingel”

Efter tjugo års äktenskap gick Lotta Engberg och Patrik Ehlersson skilda vägar 2015. I dag lever Lotta Engberg, enligt sig själv, som "supersingel" och har ingen brådska att träffa någon. "Det är många som verkar vara lite bekymrade för min skull", säger hon till Expressen.

Lotta Engberg i samband med Schlagerkväll på Stockholm Pride i Stockholm 2017.

Lotta Engberg. Bild: IBL Bildbyrå

Lotta Engberg är aktuell med ännu en sommar på Liseberg. Den tv-sända versionen av Lotta på Liseberg firar tio säsonger i rutan och Lotta Engberg beskriver programmet som sin ”baby”.

– Jag är ingen diktator men jag styr allt. Även om jag har hjälp av en fantastisk redaktion så är jag inblandad i allt. Framför allt i slutskedet. Det är jag som sätter körschemat och paketerar programmet, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

På scen är hon ett energiknippe – men privat lever hon ett lugnt liv.

Lotta Engberg i premiären av Lotta på Liseberg 2018.

Lotta Engberg i premiären av ”Lotta på Liseberg” 2018. Bild: IBL Bildbyrå

När måndagskvällens sändning är slut tar hon bilen och kör en halvtimme för att komma hem till huset, hundarna och kantarellskogen. Någon man finns inte i hennes liv just nu, utan hon beskriver sig själv som ”supersingel”.

– Det är många som verkar vara lite bekymrade för min skull. Men jag har full kula i mitt liv. Det där ordnar sig. Det är en sak när man är i 25-årsåldern. Då har man ett annat behov och börjar tänka på att skaffa familj och tänker framåt. Allt det där har ju jag gjort. Jag har min familj, med barnbarn och hundar. Så jag känner inte den stressen, det gör inget, säger hon till Expressen.

Läs också: Lotta Engberg om livet som mormor: ”Det är hallabaloo när vi träffas”

Lotta Engbergs relationer

Några friare finns inte heller.

– Absolut inte. Jag har ingen aning om varför. Kanske för att jag aldrig står still? Jag är inte i den miljön, jag är varken på krogen eller på Tinder, säger hon.

Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg på Schlagerkvällen under Stockholm Pride i Stockholm 2017.

Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg under Stockholm Pride 2017. Bild: IBL Bildbyrå

Dessutom saknar Lotta Engberg på inget sätt nära relationer i sitt liv. De sex barnbarnen tar mycket av hennes tid och hon har också en stor vänkrets.

Läs också: Lotta Engberg: ”Jag är Sveriges lyckligaste mormor!”

– Jag har väldigt många tjejkamrater som jag leker med. Bettan (Elisabeth Andreassen) och jag hänger en del. Men de jag umgås mest med är vänner med hundar. Vi är så illa tvungna.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Året Runts stora intervju med Lotta Engberg: ”Jag har inte haft sommarledigt sedan jag var 13 år”

Lotta Engberg på Liseberg


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…