Annons

Annons

Tävling – 6 december

Vinn en weekendresa till vackra Bornholm! Ni spenderar två nätter på Green Solution House, ett hållbart hotell som ligger vackert beläget mitt i en stor naturpark.

Bornholm

I samarbete med Færgen och Destination Bornholm erbjuder Året Runt dig chansen att vinna en weekendresa till Bornholm för 2 personer. Lyxiga spa-anläggningar, vacker och rofylld natur, ett gediget utbud av ekologisk och närproducerad mat och mycket mer, gör Bornholm till en fantastisk ö att besöka. Ni spenderar två nätter på Green Solution House, ett hållbart hotell som ligger vackert beläget mitt i en stor naturpark.

bornholm spa
Färjan till Bornholm tar bara 1 timme och 20 minuter, under tiden kan du passa på att handla till ett förmånligt pris i Ombord Bordershop Bornholm.

Bordershop
I vinsten ingår överfart med Færgen på Ystad-Rønne t/r till Bornholm, 2 nätter på Green Solution House inklusive frukost. Vinsten kan nyttjas fram till december 2016.

Annons

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på en fråga och motivera kort varför just du vill vinna. Du måste vara över 18 år. Tävlingen pågår fram till den 22 december 2015

Bornholm


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…