Annons

Annons

Marie Göranzon om makens flirtande: ”Det är vidrigt”

Jan Malmsjö och Marie Göranzon har varit gifta i 45 år. Men det händer fortfarande att Jan Malmsjö flirtar med andra kvinnor. "Han har alltid gjort det och jag tycker det är vidrigt", säger Marie Göranzon i TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedts".

I torsdagens avsnitt av ”Tillsammans med Strömstedts” träffar Jenny och Niklas Strömstedt skådespelarparet Marie Göranzon och Jan Malmsjö. I programmet undrar Niklas Strömstedt om de någonsin blir svartsjuka när partnern agerar kärlekspartner åt någon motspelare på scen.

Annons

– Jag kan mycket väl bli svartsjuk, men inte på sånt. Man ser skillnad på om det är ett jobb eller någon sorts jävla privatflirt. Då kan det bli jätteobehagligt, men inte när det är professionellt arbete man utför tillsammans, säger Marie Göranzon.

Gilla Året Runt på Facebook

Marie Göranzon och Jan Malmsjö i ”Tillsammans med Strömstedts”. Bild: TV4

”Det är min livsstil”

Samtidigt avslöjar hon att maken Jan Malmsjö är väldigt flirtig – också privat.

– Han har alltid gjort det och jag tycker det är vidrigt. Jag tycker inte om det och jag gör det aldrig själv. Och om ens partner tycker det är jobbigt ska man inte göra det i dens närvaro, säger hon.

Jan Malmsjö försvarar sig med att ”det är sådan han är”.

– Det är mitt sätt, min livsstil. Jag är sådan, säger han i programmet.

”Jag kan ju flirta i Göteborg”

Men den förklaringen köper inte hans fru.

– Det kan man ju inte säga om allting. ”Jag ligger med alla jag ser på gatan, för sådan är jag, kära du”. Så kan man inte säga, för då kan man såra andra människor. Man kan ju disciplinera sig och tänka att man inte behöver ha bekräftelse 24 timmar om dygnet.

Hon har också en lösning på problemet.

– Man kan tänka att ”jag kan ju flirta i Göteborg”. Göteborg är väl en bra flirtarstad.

”Tillsammans med Strömstedt” sänds torsdagar klockan 21.00 i TV4.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:

Felix Herngren om kärleken till frun Clara: ”Det får vara värt allting”


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…