Annons

Annons

Laila Bagge: Mina två största drömmar har gått i kras

Laila Bagge får både egen tv-program och släpper boken "Kom i form på 30 dagar" i höst

Laila Bagge får både egen tv-program och släpper boken ”Kom i form på 30 dagar” i höst. Foto Norstedts

TV-profilen Laila Bagge Wahlgren:

Hon är självklar och framgångsrik i tv-rutan. Men privat har Laila Bagge Wahlgren gått på stora smällar och upplevt djup sorg. Efter ”Idol” och ”Lets´ Dance” får nu Laila eget tv-program med maken Niclas.

När Laila Bagge Wahlgren dök upp som jurymedlem i TV-programmet ”Idol” för fem år sedan var hon ett känt namn i musikbranschen men okänd för tittarna. Sedan dess har vi lärt känna en hårt arbetande affärskvinna med skinn på näsan. Hon äger eller är delägare i sex företag, är småbarnsmamma, numera också författare och har ständigt bollar som far i luften.

Annons

– Jag har alltid varit målinriktad och tycker om att jobba mycket, säger hon.Visst har jag märkt små varningssignaler, som plötslig och oförklarlig glömska, men då har jag försökt dra ner på tempot och delegera. För mig är sömnen det absolut viktigaste för att jag ska orka allt jag vill göra. Men som småbarnsförälder är det inte alltid självklart att man får den sömn man behöver.

Laila föddes i Lund och hette på den tiden Cahling i efternamn. Mamma Mona var hårfrisörska och blev kär i den palestinske studenten Mujir. När Laila föddes bodde de ett par år både i Lund och Jerusalem innan de separerade. Laila och hennes mamma flyttade så småningom till skånska Löddeköpinge där Mona träffade en ny man och Laila fick fyra syskon.

– Mina underbara syskon har betytt precis allt för mig, säger hon. Vi har en fin sammanhållning och ställer upp varandra till max, både känslomässigt och ekonomisk.

Laila och maken Niclas Wahlgren bjuder hem gäster till sitt hem i höst i Sjuans program ”Fest hos Bagge Wahlgren”

Laila och maken Niclas Wahlgren bjuder hem gäster till sitt hem i höst i Sjuans program ”Fest hos Bagge Wahlgren”. Foto: TV 4

(Faktaruta)

Namn: Laila Natali Bagge Wahlgren

Ålder: 40 år

Yrke: Egen företagare, låtskrivare, manager

Bor: Hus på Lidingö

Familj: Maken Niclas Wahlgren, 47, sönerna Liam, 9, och Kit, 2, samt bonusonen Tim, 23

Bästa egenskap: Envis och bra problemlösare

Sämsta egenskap: Lite för envis ibland

Aktuell: Med boken ”Kom i form på 30 dagar”, en ny säsong som jurymedlem i ”Idol” och egna TV-programmet ”Fest hos Bagge Wahlgren” i Sjuan i höst där Laila och Niclas bjuder hem gäster till sitt hem för samtal, middag och musikframträdande från hustaket.

 

Läs hela reportatet om Laila Bagge och hennes liv i Året Runt nr 45, ute i butik torsdag 31 oktober.

Av Johnny Alrup. Sammanställt av Erika Svernström


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…