Annons

Annons

Missa inte – säsongsstart av ”Sofias änglar”!

Nu är Sofias änglar tillbaka i TV, programmet där Johnnie Krigström, Mattias Särnholm och Sofia Wistam hjälper några av alla de som haft riktig, riktig otur.

Sofias änglar hjälper de som haft riktig otur...

Sofias änglar hjälper de som haft riktig otur…

TV-programmet Sofias änglar ger hopp när livet varit orättvist. Med sina olika kunskaper ordnar de praktikaliteter som gör livet lite enklare för olycksdrabbade familjer. Programledarna Johnnie Krigström och Mattias Särnholm hjälper familjerna med sina hem och Sofia Wistam med annat som kommit på undantag när en sjuk familjemedlem, olyckor eller annat hade kommit i vägen för det liv man egentligen hade tänkt sig.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

I säsongens första program åker de hem till tolvåriga Tyra i Nynäshamn. Hon är en glad hästtjej som bodde växelvis hos pappa Daniel och hos mamma och hennes man. Men för ett halvår sedan hände det som inte fick hända. I en bilolycka dör hennes mamma och styvpappa. Tyra själv blir förlamad i halva kroppen. Tyra bor nu hos pappa Daniel som måste hjälpa henne med allt. Hon tycker inte att det är så kul att hennes pappa måste hjälpa henne med t.ex. toalettbestyr.

Sofia, Johnnie och Mattias hjälper familjen med att anpassa huset och skaffa rätt hjälpmedel så att Tyra kan vara den självständiga tonåring hon vill vara.

Måndag 6 april, kl 20.00, kanal 5.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…