Annons

Annons

Missa inte Sveriges matgladaste tv-tävling!

Sveriges Mästerkock - startfältet 2015

Sveriges Mästerkock – startfältet 2015

Spänningen sjuder vidare och jakten på Sveriges bästa amatörkock fortsätter i TV4.

Hittills har fyra av tolv kockar fått kasta in både handduk och förkläde till Leif Mannerström och de övriga domarna Mischa Billing och Markus Aujalay i Sveriges Mästerkock. Nu senast i onsdags var det tittarfavoriten Leila Dahlborg från Huddinge som åkte dit på ett misslyckat hamburgerbröd.

Annons
FILE_0C641DB0-A235-494D-8246-E341D0C73CED

Leila Dahlborg åkte ut i onsdags – vem blir näste?

– Jag har alltid sagt till mina vänner att det är så lätt att baka hamburgerbröden och så misslyckas jag själv, sa Leila när hon åkt ut.

Gilla Året Runt på Facebook

Dessutom råkade hon tappa delar av sin mat på golvet, något som Mannerström känner igen sig i och berättade för Leila och tittarna. Men i hans fall så rörde det sig om kungens mat…

På onsdag fortsätter den matiga tävlingen då juryn ska bedöma de åtta kvarvarande, matlagningsglada amatörerna med kockdrömmar. Precis som tidigare handlar tävlingen lika mycket om förstklassig matlagning som att klara av att hålla tävlingsnerverna i schack om man vill ha chans att ta hem den prestigefyllda titeln, ett kokbokskontrakt och 250 000 kronor.

Kvar i tävlingen är alltså: Anna Barkman Messeter, air-steward från Stockholm; Susanna Bill, egenföretagare från Lund;  Ludvig Brydolf,

Juryn - Leif M, Markus A och Mischa B.

Juryn – Leif M, Markus A och Mischa B.

student från Nacka, Frida Eriksson, handläggare från Varberg; Fredrik Jonsson, student och säljare från Johanneshov; Linda Letelier Hansson, lärare från Skanör, Sandra Mastic, säljare från Limhamn och Filip Poon, student från Malmö.

Här berättar Leif Mannerström om när han tappade kungens mat på golvet:

http://www.tv4.se/sveriges-mästerkock/klipp/leif-mannerström-om-när-han-tappade-kungens-mat-på-golvet-3062573

Sveriges Mästerkock, onsdagar klockan 20.00 TV4

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…