Annons

Annons

Morgan Allings dubbla bebislycka – har fått tvillingar

Morgan Alling är just nu högaktuell med "Morgans mission" i SVT. I onsdags blev han dessutom tvillingpappa. "Det känns omtumlande och otroligt häftigt", säger han till Expressen.

Lyckan är total hemma hos familjen Alling Dahl. Morgan, 48, och frun Anna-Maria Dahl har nämligen fått tvillingar, något skådespelaren själv offentliggjorde på sin Instagram under tisdagen.

Morgan Alling och Anna-Maria Dahl. Bild: Ola Axman / IBL Bildbyrå

”15/3 blev familjen Dahl Alling komplett. Fyra blev sex!”, skriver han till ett videoklipp som visar familjens skor plus två par i ministorlek.

Annons

– Just det, fyra blev sex, säger han i videon.

”Känns omtumlande”

Sedan tidigare har Morgan Alling och hans fru två söner som är fem och åtta år gamla, och för en vecka sen utökades alltså familjen med tvillingarna. Det blev en kille och en tjej och enligt Alling är storebrorsorna omåttligt stolta över sina syskon.

– Det känns omtumlande och otroligt häftigt men faktiskt också helt naturligt och väldigt självklart. Det är två fina, nya familjemedlemmar som vi är otroligt stolta och glada över, säger han till Expressen.

Bebisarna var högst planerade och efterlängtade, men när de fick reda på att det inte bara var en utan – två bebisar – fick de sig en smärre chock. Nyheten tog ett tag att smälta, men de ser den dubbla tillökningen som en gåva.

– Vi tycker att det är roligt med barn men vi hade inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle bli tvillingar, säger han till Expressen.

15/3 blev familjen Dahl Alling komplett. Fyra blev sex! ❤️#twindad

A post shared by Morgan Alling (@morganalling) on

Text: Malin Ljung, Hänt.se

Läs också:

Morgan Alling gör TV om vuxenmobbning


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…