Annons

Annons

Mumsiga glutenfria mandelkakor

Söta mandelkakor med russin och apelsinsmak!

AR Baka glutenfritt 4615- Janet Gustavsson

ca 30 kakor
2 dl mandelmjöl
1/2 dl potatismjöl
2/3 dl strösocker
2 msk fiberhusk
1 dl russin
2 msk rivet apelsinskal
2 tsk bakpulver
50 g smält smör
3 ägg
3 dl filmjölk

Smält smöret i en kastrull på låg värme. Låt svalna.
Blanda samtliga torra ingredienser. Vispa samman ägg, smält smör och filmjölk. Vänd ner smeten i den torra mjölblandningen.
Sätt ugnen på 225 grader.
Häll smeten i en spritspåse och spritsa, alternativt fördela smeten med sked i smorda mördegsformar. Grädda i ca 15 minuter.

Annons

Recept av Janet Gustavsson och Dansukker
Foto Erik Karlsson

01 Sponge cake.jpg
Glutenfri mjukpepparkaka

Baka glutenfritt Nikon 1
Glutenfri päronpaj med mandel

Gott & Glutenfritt – baka gott med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!
Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…

● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

knapp ny


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…