Annons

Annons

Mysig julmarknadskryssning längs Donau

Följ med oss på en underbar flodkryssning på Donau. Vi hinner med att besöka tre av Europas huvudstäder och deras berömda julmarknader!

Ombord på kryssningsbåten Der kleine Prinz får du både hög julstämning och läcker mat och dryck. Vi får uppleva tre länder och tre olika huvudstäder som alla har olika julmarknader och borgar för roliga och trevliga minnen längs floden Donau.

Annons

Vi startar resan i vackra Wien, som är välkänt för sina praktfulla palats, sin flotta arkitektur och sina fina juldekorationer. Wien har några av Europas äldsta traditioner av julmarknader som går tillbaka ända till 1290-talet.

julmarknadskryssning-6

Vi kommer att få njuta av massor av härlig julstämning!

Sedan seglar vi vidare till Budapest med dess överdådiga juldekorationer och besöker självklart den berömda julmarknaden som består av över hundra olika bodar med försäljning.

Sista huvudstaden är Bratislava, Slovakiens vackra huvudstad. Här åker vi på stadsrundtur med sightseeingtåg och vandrar genom de gamla delarna av staden. Vi får också tid att uppleva stadens julmarknad på egen hand.

julmarknadskryssning-2

Bratislavas presidentpalats i julskrud.

Båten, Der kleine Prinz (den lille prinsen), blev totalrenoverad förra vintern och är en förklassig båt med hög standard. Stort soldäck, bar, liten souvenirbutik och en flott salong med panoramautsikt, restaurang med god mat och kvällsunderhållning. Alla hytterna är utvändiga, stora och bekväma med stora fönster som kan öppnas. Helpension är inkluderat i resan och alla måltider, frukost, lunch och middag, serveras ombord på båten.

Vår erfarna och populära reseledare Tone Mjøberg är med på resan. Hon kan allt du vill veta om Donau och de tre huvudstäderna.

Datum för resa: December 2017.

 

Höjdpunkter under resan:

1. Populär flodkryssning i bekväma hytter med helpension.

2. Tre städer under en resa.

3. Erfaren skandinavisktalande värd.

4. Härliga julmarknader.

 

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…