Annons

Annons

4 tips på naturlig solkräm utan kemiska filter

Under senare år har det dykt upp allt fler naturliga solcrèmer, utan kemiska filter. Här får du 4 bra tips inför sommaren!

Naturlig solkräm tips

 

Lovea Sunscreen Moisturizing Spray SPF 30 är ett ekologiskt solskydd med över 98 procent naturliga ingredienser. UVB och UVA är uppmätt och kontrollerat i enlighet med europeiska regelverk. En central komponent i solskyddet är oljan Tahiti Monoï. Oljan bygger på en blandning av tahitigardenia från Polynesien och kokosnötsolja från Tahiti, som återfuktar huden och ger en naturlig doft. Pris: 169 kr*.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Naturlig solkräm tips

Rosenseriens solskyddscrème med SPF 6 är en naturlig solskyddscrème för kropp och ansikte. Basen är rättvisemärkt aloe vera-gelé som tillför fukt och vårdar huden. Solcrèmen innehåller även karoten, omegafetter och vegetabiliska oljor. Har en fräsch doft av tranbär och passar alla hudtyper. Pris: 255 kr*.

Naturlig solkräm tips

Eco Cosmetics serie med ekologiska och naturliga solskydd är utformad för att skydda din hud från solen och dess uttorkande effekt. Skyddet uppnås genom en kombination av mineralpigment, havtorn och olivolja. Crèmerna i serien erbjuder fullt spektrum av skydd mot UVA/UVB. Innehåller inte kemiska filter och är ekologiskt certifierade. Solcrème SPF 30+ passar perfekt för hela kroppen. Pris: 229 kr*.

Naturlig solkräm tips

Lavera Sun Cream SPF 30 har ett hundra procent mineralbaserat UV-filter som 
ger pålitligt solskydd även för känslig 
hud. Solcrèmen innehåller ekologiskt ringblomsextrakt och solrosolja som vårdar huden intensivt. Solskyddsprodukterna från Lavera fungerar direkt efter applicering och är vattenresistenta. Pris: 139 kr*.

Text: Anna Horn 
Foto: Shutterstock
*Alla priser är ca-priser från 2017

Läs också:

10 myter och sanningar om solskydd – experten reder ut

Så skaffar du solskydd utan kräm!

Så håller solbrännan länge – 5 tips för fin solbränna

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…