Annons

Nu kommer partäcket med en varm och kall sida – som dessutom bäddar sig själv

Vill du ha ett täcke där du kan justera temperaturen på varje sida och som dessutom bäddar sig själv? Då har vi hittat årets julklapp till dig och din partner.

Känner du igen det här sovproblemet som dyker upp varje natt? Du fryser  och din partner är alldeles för varm. Han slänger av sig täcket i ren panik mitt i natten, och du som hackar tänder får bada i ett överflöd av täcke resten av natten. Då kan vi meddela att det finns en lösning på detta – och som även passar dig som inte orkar bädda sängen.

Annons

Företaget SmartDuvet har lanserat ett dubbeltäcke där temperaturen går att justera på båda sidor  och som bäddar sig själv. SmartDuvet Breeze heter modellen, och är i stort sett ett uppblåsbart täcke som du lägger inuti ett påslakan. Täcket är kopplat till en fjärrkontroll och en app, där du genom att trycka på en knapp kan se till att täcket självbäddar sig samtidigt som du kan justera temperaturen på varje sida. Smidigt!

Skaparna hävdar att täcket inte bara är bra för par vars kroppstemperaturer skiljer sig – det tar även bort fukt, motverkat svett och skrämmer bort vägglöss.

Täcket kostar runt 1 670 kronor och har tagits fram med hjälp av gräsrotsfinansiering så kallad crowdfunding.

Se hur täcket fungerar här:

Källa: Theverge.com

Text: Malin Ny
Artikeln publicerades först på Femina.

Läs också:

Därför är du trött – fast du sover mycket

10 tips för dig med sömnproblem

8 naturmedel som kan förbättra din sömn

 


Kommentera

 

 
Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…