Annons

Annons

Nu säljs Janne ”Loffe” Carlssons hus – se bilderna från deras drömhem

Janne "Loffe" Carlsson gick bort i augusti. Nu har hans sambo Gurianne Sandven beslutat sig för att sälja deras gemensamma hem. Här kan du se bilderna från det vackra huset.

Bild: Mäklarringen/Zentuvo

Janne ”Loffe” Carlsson gick bort i slutet av augusti och Sverige fick säga adjö till en älskad nöjesikon. Han blev 80 år gammal.

Nu säljer skådespelarens sambo, Gurianne Sandven, deras gemensamma hus i Öllsjö.

Annons

– Det här är paradiset på jorden, där vi bor. Men att bo kvar här bland alla minnen, det är också otroligt jobbigt. Det känns inte bra om jag ska göra det. Men framför allt för att det är så stort, och det krävs ju reparationer efterhand. Och jag kommer varken ha råd eller möjlighet att sköta sådana saker. Men det är ju som det är, har Gurianne tidigare sagt till Expressen.

Mäklaren Eva Kraft från Mäklarringen sköter försäljningen av huset. Hon säger att visningarna börjar i helgen och att privata visningar kommer att äga rum tre veckor framöver. Utgångspriset är 4 750 000 kronor.

– Jag tror huset passar någon som är egenföretagare som behöver extra utrymme. Det finns en jättefin sidobyggnad som Janne hade som studio som man skulle kunna göra ett fantastiskt kontor i. Sen är ju bostaden lämplig för umgänge och representation. Det är ju stora umgängesytor, så som man hade det förr, säger Eva Kraft till Hänt.

Huset är 346 kvadratmeter stort. Där finns fem sovrum, kontor, vardagsrum och matsal samt ett stort kök. På övervåningen finns ett stort allrum med biljardbord och i källaren finns bastu med relaxavdelning.

På gården ligger poolhuset där man kan bada året om och där finns också en vedeldad bastu.

Läs också: Sambons tuffa beslut – tvingas sälja ”Loffes” livsverk

Här kan du se bilderna från deras drömhem:

1
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Text: Lina Arvidsson
Foto: IBL, Mäklarringen/Zentuvo
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…