Annons

Annons

Ny säsong! Sofias änglar

I den sjunde säsongens första avsnitt besöker Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm Lotta, vars historia har berört hela Sverige. För tre år sedan förlorade hon sina två små söner, tre och fem år gamla, när barnens pappa tände eld på det fritidshus på Dalarö där de låg och sov.

Sofias änglar

Mattias Särnholm, Sofia Wistam och Johnnie Krigström.

Sofias änglar fortsätter att beröra och engagera. Efter en stark sjätte säsong med fina program och rekordtittarsiffror ger sig Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm i höst åter ut för att hjälpa människor runt om i landet som av olika anledningar hamnat i svåra situationer. Praktiska vardagsbestyr har fått skjutas upp på obestämd framtid när motgångar, kriser eller sorg har krävt både tid och kraft.

Annons

– Vi är oerhört tacksamma över att så många uppskattar Sofias änglar och att vi får göra ännu en säsong. Ibland är inspelningarna känslomässigt väldigt jobbiga. Vi möter människor som råkat ut för saker som man knappt kan föreställa sig, människor som drabbats av stor och svår sorg, men som på något sätt ändå lyckas hitta kraft och vilja att ta sig vidare. Det är en ynnest att få vara med och på något litet sätt kunna hjälpa dem, säger Sofia Wistam.

Den sjunde säsongen av Sofias änglar startar i Kramfors. Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm besöker Lotta, som för två år sedan förlorade sina två små söner i en familjetragedi som skakade Sverige. Nu försöker hon och hennes dotter bygga upp sina liv igen, och Sofias änglar hjälper dem att göra färdigt ett hem där de kan finna lugn.

Start måndagen den 22 augusti 20:00 på Kanal 5.

Foto Magnus Ragnvid/Kanal 5

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…