Annons

Annons

Nybakat till frukost

Frukostbullar 0414 Janet Gustavsson

Börja dagen med härliga muffins med spenat och solrosfrön

Hälsomuffins
ca 12 muffins
1 påse babyspenat, 70 g
3 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 dl rågmjöl
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
1/2 dl rapsolja
1 burk kesella
2 msk råsocker
3 ägg
1/2 dl mjölk
1 dl solrosfrön

Annons

Sätt ugnen på 225 grader.

Hacka spenaten och stek den mjuk i lite olja.

Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsätt rapsolja, kesella, socker, ägg och mjölk och rör ihop till en deg.

Gilla Året Runt på Facebook

Fördela smeten i muffinsbleck eller muffinsformar. Toppa med spenaten och strö över solrosfrön.

Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Sänk värmen till 175 grader och grädda ytterigare ca 20 minuter.


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…