Annons

Annons

Nyheten i På Spåret som gör det ännu roligare för oss tittare

Om du vill göra det lite svårare för dig – eller lättare? – är årets nyhet i På Spåret något för dig.

Som vanligt är det radarparet Fredrik Lindström och Kristian Luuk som leder programmet. Bild: SVT

Fredag den 8 december är det dags för premiären av en av de riktiga långkörarna i svensk tv när På Spåret är tillbaka. I premiäravsnittet tävlar förra årets tvåor, Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind mot Johan Olsson och Denise Rudberg. Här kan du läsa om alla deltagare i årets säsong av På Spåret.

Annons

Förra årets nyhet var appen Duo där du kunde mäta din kunskap mot de i programmet i realtid, och så även dina vänner i tv-soffan. Den appen finns även att ladda ner i år (läs mer här) men nytt för i år är att du kan se programmet ljudlöst.

Gilla Året Runt på Facebook

Inte helt ljudlöst alltså, men utan ljud från burarna när de resonerar sig fram till svaren på resorna. Ibland får man ju hjälp av det de säger, men när de är fel ute är det också lätt att bli förvillad och hamna i fel tankespår så om du litar mer på dig själv än de tävlande rattar du in programmet på Svtplay där versionen utan ljud från burarna under resefrågorna kommer att finnas.

En av deltagarna i år som även var med förra året är Sigge Eklund, som vill ta revansch tillsammans med sin partner Malou von Sivers.

Läs också: Malou von Sivers om revanschen i På spåret: Vi har lovat varandra

Text: Olle Anrell
Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…