Annons

Annons

Oväntade tipset inför ”Alla hjärtans dag”

Alla dagar är "Alla hjärtans dag" på Mandelmanns gård. Men för dem som firar är tipset enkelt.

bild: TV 4

Bild: TV 4

Under alla Hjärtans dag står choklad, blommor och restaurangbesöken som spön i backen. På Mandelmanns kravmärkta gård Djupadal på Österlen lär det dock bli arbete som vanligt.

– Vi firar alltid alla hjärtans dag. Alla dagar, säger Marie Mandelmann.

Annons

 

Hyllade i rutan

På kravmärkta Mandelmanns gård på Österlen är passionen en drivande faktor. Det är i all fall en av förklaringarna till att så många tittare tagit TV-serien till sitt hjärta. Gustav och Marie Mandelmann har överösts med kärlek på sociala medier för sitt sätt att leva och driva lantbruk. Paret, som flyttade till Österlen från Stockholm för 20 år sedan, ville ge barnen en sjyst uppväxt med djur och natur och hittade hem i Skåne.

– Både Gustavs och mina föräldrar var solskensbönder, förklarar Marie Mandelmann.

– De jobbade och vid sidan av så drev de ett jordbruk. Så det har ju funnits där i hela vår uppväxt. Men att jobba helt och hållet på gården är ett steg som vi har tagit.

Ägna er åt varandra

Marie Mandelmann är tacksam för all positiv respons som serien fått. Samtidigt lever familjen i sin egen bubbla. Det är djur som ska utfodras och byggnader som ska renoveras under årets alla dagar. Ingen av makarna har bockat för alla hjärtans dag i kalendern även om de berättat om sin kärlek i serien. De firar Alla hjärtans dag varje dag.

– Det blir precis som en vanlig dag. Men vi önskar kärlek till alla människor därute.

Men om man nu firar Alla hjärtans dag, har ni något tips?

– Strunta i att titta på TV och ägna en kväll åt varandra istället.

Text: Henrik Högström

 

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…