Annons

Annons

Panerad torskrygg med tomatsås

Torsken blir extra god med kapris och sardeller.

Panerad torskrygg med tomatsås

Panerad torskrygg med tomatsås

4 personer
4 portionsbitar torskrygg
salt, peppar
1 dl glutenfritt ströbröd
700 g potatis, gärna delikatess

Sås:
2 tomater, tärnade
1 rödlök
2 msk rapsolja
3 msk kapris
4 sardeller
1 dl hackad persilja
salt, peppar

Annons

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg torsken i smord ugnsform. Salta och peppra, strö över det glutenfria ströbrödet. Ställ in i ugn ca 15 minuter.
Koka potatisen.
Tärna tomat och rödlök. Låt allt bli varmt i rapsolja i en kastrull. Tillsätt kapris, hackade sardeller, persilja och smaka av med salt och peppar.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept Janet Gustavsson Foto: Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ
Nötpanerad lax

Gremolatapanerad kycklingfilé

Läcker fiskgryta

Gott & Glutenfritt – baka glutenfritt med vår webbguide!

gott och glutenfritt

Äntligen en komplett och fullmatad onlinekurs för dig som vill veta allt om glutenintolerans och glutenfria matval!

Vi har samlat information om kosthållning, medicin & hälsa och andra värdefulla tips – och givetvis mängder av härliga och goda recept.

Du får…
● En inspirerande receptbank med 72 recept för hela dagen, både till vardag och fest.
● Anneli Andersson, som bloggar på Glutenfria godsaker visar i steg-för-stegfilmer hur du bakar saftiga bullar och bröd.
● Dietisten, Sofia Antonsson svarar på frågor och ger experttips om gluten.
● Du får en stor mjölguide
● Vi ger dig smarta knep för en härligare glutenfri vardag.

Efter kursen kommer du garanterat att känna dig tryggare, mer inspirerad och säker på att lyckas i köket.

Pris: Just nu! 199 kr Ordinarie: 249 kr

gott och glutenfritt

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…