Annons

Annons

Potatissallad med kapris och rädisor

Släng ihop en potatissallad med kapris och senapsdressing. Så enkelt och så gott!

Potatissallad med kapris

4 personer

600 g färskpotatis
10 rädisor
50 g färsk spenat
1/2 dl hackad gräslök
1/2 dl hackad persilja
1 dl cocktailkapris
Dressing:
1 msk dijonsenap
1 citron, rivet skal och pressad saft
1 dl rapsolja
salt, peppar

Annons

1. Tvätta och koka potatisen mjuk. Häll av vattnet och ånga potatisen torr. Skär stora potatisar i mindre bitar.
2. Ansa och dela rädisorna. Skölj spenaten och slunga den torr.
3. Dressing: Vispa ihop senap, citronskal, citronsaft och olja. Salta och peppra.
4. Blanda potatisen med dressingen. Vänd ner rädisor, spenat, gräslök, persilja och kapris.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Kerstin Svensson

Foto: Olof Abrahamsson

Prova också:

Rostad potatissallad med senapsdressing

Potatissallad med sparris och rädisor


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

 

 



Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…