Annons

Annons

Prisbelönt artist klar för ”Så mycket bättre”

Årets "Så mycket bättre" är snart fulltalig. På fredagsmorgon presenterades den prisbelönta artisten Sabina Ddumba som en av deltagarna. "Jag vill lägga ner så mycket hjärta och själ i det här som jag bara kan", säger hon i Nyhetsmorgon.

Årets uppställning till ”Så mycket bättre” börjar arta sig.

Fredag morgon presenterades den sjätte artisten till årets upplaga av det populära TV4-programmet.

Artisten Sabina Ddumba blev omtalad i hela världen med debutsingeln ”Scarred For Life. Hon har också belönats med en Grammis och P3-Guldpris för Årets Nykomling. Tidigare i år blev hon även utsedd till Årets Bäst Klädda Kvinna på Elle-galan.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Veronica Maggio och Sabina Dumba på Ellegalan 2017. Bild: IBL Bildbyrå

Artisten har själv ett nära förhållande till ”Så mycket bättre” och har följt programmet, berättar hon i Nyhetsmorgon. En av hennes absoluta favorittolkningar var när Miriam Bryants sjöng sin version av Niklas Strömstedts ”Sista morgonen”.

Hon har stora förhoppningar på sommaren.

– Det är spännande. Man vet inte riktigt vad som ska hända. Jag tycker det är spännande med musiken och att man får lära känna varandra på ett djupare plan, säger hon i TV4.

”Har fastnat för låtar”

Sedan tidigare är Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wji, Eric Saade och duon Icona Pop bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt samt Uno Svenningsson klara för programmet.

I Nyhetsmorgon säger Sabina Dumba att hon känner Icona Pop sedan tidigare och är bekant med Eric Saade, men i nuläget inte har några närmare relation till de andra artisterna.

– Men det jag märker nu, är att jag lyssnar på texterna. Man har fastnat för låtar som man aldrig trodde att man skulle lyssna på. Det känns som man måste lyssna med nya öron för att förstå det, säger hon i TV4.

Vilka tolkningar hon kommer att göra är förstås hemligt än så längre. Men Sabina Dumba lovar i alla fall att ge allt.

– Blir jag berörd av texten känner jag direkt att jag skulle kunna stå och förmedla något. Jag vill lägga ner så mycket hjärta och själ som jag kan, säger hon i TV4.

Se när Sabina Dumba presenteras i Nyhetsmorgon:

Se Miriam Bryant sjunga ”One last time” (Sista morgonen):


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…