Annons

Annons

Redaktionen tipsar om sina favoritappar!

Underlätta livet med appar. Redaktionen tipsar om sina favoriter!

redaktionens favoritappar

Aldiko tycker jag är en bra app att läsa böcker i. Annars google maps, hur hittade man någonstans förr?  Spotify förstås som ger musik i lurarna under promenaden.
/Nina, fictionredaktör

Glympse, En smart kart-app som visar min position och färdväg och kan skicka den informationen till andra.
Jag brukar t ex skicka en notering till min man när jag är på väg hem från jobbet. Då kan han följa mig som en prick på kartan och se beräknad ankomsttid, och ha middagen klar i tid. Också bra för oroliga tonårsföräldrar som vill ha koll på sina barn när de är på väg till eller ifrån något ställe.
/Susanne, matredaktör

Annons

YR bästa väderappen!
/Johanne, antik- och handarbetsredaktör

Svampguiden är en superbra app när man är ute i skogen och är osäker på om man plockar rätt svamp.
Annars har jag nyss upptäckt Wallet som är helt suverän när man är ute och reser. Där kan man samla flygbiljetter, bussbiljetter, hotellbokningar och lite annat smått o gått, så man slipper ha en massa papper med sig.
/Lena, redaktionsekonom

Min favorit är Swish för att det är den smartaste appen som gjorts, det är smidigt och går snabbt att föra över pengar. Sen gillar jag WhatsApp, gratis och det är enkelt att föra över bilder och videos. Sen har vi Podcast Republic, stort utbud med massor av podcasts och dokumentärer att lyssna på.
/Maria, layoutare

Bankappar och BankID, snabb tillgång till konton och möjlighet att föra över pengar på ett smidigt sätt.
/Lena, redaktionssekreterare

Jag gillar Seven, en bra och mycket enkel träningsapp. Enkla övningar som får igång blodcirkulationen på bara 7 minuter. Pinterest är en app som ger mig massor av tips och idéer. Där finns allt från fina pyssel till bilar och motocyklar.
/Sofia, digital redaktör

Instagram och facebook är appar vi inte klarar oss utan! Följ oss på facebook.com/aretrunt och instagram.com/aretrunt

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…