Annons

Annons

Redaktionens bag in box-favoriter

rene barbier

Här får du redaktionens tips på favoritvinerna i box. Lika lätta att ta med ut i bersån som på picknicken!

René Barbier Rosado, 2751, 3 liter, 199 kr. Ett rosévin i snygg låda som gör sig bra på buffébordet, med blommor designade av Camilla Thulin. Torrt och fruktigt, ett bra matvin som passar till både kött och fisk.

Annons

Rosas Sauvignon Blanc Chardonnay, 2117, 1 liter, 66 kr. Ett vitt tetra-vin kanske inte känns så tjusigt, men det här är ett enkelt och svalt vin som passar fint till en anspråkslös picknick eller till en frisk sommarbål. Dessutom är det ekologiskt.

Susanne B Ohlsson

Il Nostro Rosso Puglia, 76842, 3 liter, 169 kr. Det här är ett ekologiskt italienskt rödvin som är mjukt och smakrikt, ett allroundvin. Gott att bara smutta på och det passar fint både till grillat fläskkött och ostbrickan. Finns i beställningssortimentet.

Maria Arnedotter

Petit Chablis

Petit Chablis Ropiteau, 2150, 2 liter, 299 kr. En ganska liten box med vitt vin, som inte är så tung att ta med sig ut till landet. Ett gott vin, särskilt om man annars gärna dricker chablis på flaska. Ett lätt vin som passar till det mesta, särskilt sommarmat.

Johanne Ländin

Coteaux d´Aix en Provence, 3 liter, 251 kr. En ny rosé som smakar som i dina drömmar. Lite smultron och lite smak av blodapelsin. Farligt god att sippa på en solig eftermiddag. Eller som middagsdryck till grillad kyckling eller fisk.

AnnCharlotte Jägberg

Koopmanskloof

Koopmanskloof Shiraz Cabernet Sauvignon, 3155, 3 liter, 225 kr. Ett rött vin från Western Cape i Sydafrika, som för tillfället är familjens ”husvin”. Ett riktigt bra boxvin som passar både till en god middag och att dricka som det är.

Lena Walldin

Mulderbosch Cabernet Sauvignon Rosé, 74050, 3 liter, 225 kr. Ett lätt, gott och prisvänligt rosévin i rätt sommarfärg. Passar alla tillfällen!

Erika Svernström

Masi Modello Delle Venezie, 2386, 3 liter, 255 kr. Äntligen finns mitt favoritvin på box! Jag har nyligen lärt mig att dricka rött och det här är absolut min favorit. Ett lättdrucket vin som jag tycker passar till alla slags mat. Smaken har inslag av körsbär, vanilj och lakrits.

Catarina Åhlander

2387

Vernissage Chardonnay Viognier, 2387, 1,5 liter, 139 kr. Får man verkligen vara så ytlig att man väljer vin efter förpackningen? Men jag kan inte motstå den här boxen som ser ut som en handväska. I leopard dessutom… En prydnad på vilket buffébord som helst!

Marie Flodin

 

VILL DU SE VILKA REDAKTIONENS GÅ-BORT-VINFAVORITER ÄR? KLICKA HÄR

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…