Annons

Annons

Melodifestival-vinnaren Robin Bengtssons stora kärlekslycka

Mycket händer i artisten Robin Bengtssons liv just nu. För ett par veckor sedan vann han Melodifestivalen – nu har han dessutom förlovat sig med kärleken Jennie Salte.

För ett par veckor sedan stod Robin Bengtsson, 26, som segrare av Melodifestivalen 2017 med bidraget ”I can’t go on”.  Men schlagervinsten kanske inte är den allra största vinsten i Robins liv just nu.

Annons

På Instagram avslöjar flickvännen Jennie Salte att paret tagit nästa steg i sin relation.

Han friade till mig i den blå lagunen igår och jag sa JAAAAAA!! Bästa resan någonsin. Jag älskar dig för alltid”, skriver Jennie på Instagram.

Gilla Året Runt på Facebook

På bilden badar paret tillsammans i en varm källa på spat Blue Lagoon på Island, där de just nu befinner sig ihop. Jennie Salte visar också upp sin nya förlovningsring på bilden.

”Jag vill absolut ha fler barn”

Robin Bengtsson har tidigare berättat för Hänt att han gärna vill gifta sig med Jennie och också skaffa barn med henne. Artisten har också 3-årige sonen William från ett tidigare förhållande.

– Jag vill absolut ha fler barn och jag vill absolut ha barn med Jennie. Det är ju lämpligt om vi ska gifta oss. Vi har pratat om det, men det blir nog lite längre fram i så fall. Det blir inte i år, sa Robin tidigare.

Text: Linda-Marie Nilsson, Hänt

Läs också:

Robin Bengtsson om vinsten: ”Jag är jättechockad”


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…