Annons

Annons

Läskande rosésangria med jordgubbar och apelsin

Vad får du om du kombinerar rosé och sangria? Rosésangria såklart – sommarens nya favoritdryck!

Rosésangria

6 personer

250 g jordgubbar
1 apelsin
10 blad citronmeliss
3 dl apelsinjuice
6 dl rosévin
1 1/2 dl grapetonic
isbitar

1. Rensa jordgubbarna och dela på mitten eller i kvartar. Tvätta apelsinen väl. Skiva och skär apelsinskivorna i bitar.
2. Lägg jordgubbar, apelsin, citronmeliss, apelsinjuice och rosévin i en stor kanna. Fyll på med grape tonic och lägg i isbitar.

Annons

Recept: Kerstin Svensson

Foto: Olof Abrahamsson

Prova också:

Läskande sangria

Limelemonad med gurka

Stort test: Här är godaste rosévinet 2018


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

 

 



Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…