Annons

Annons

Så blir ditt 2015!

Stort astro!

Nu händer det! Nytt jobb, ny kärlek, bättre ekonomi eller långa resor – så blir ditt spännande 2015.

VadurVÄDUREN

Ett bra år för att byta jobb!
Du vill vara fri och oberoende. Relationer fungerar bra så länge ingen ställer krav eller visar svartsjuka. Dina närmaste måste acceptera det – fördelen är att även de själva får samma deal.
Ekonomin är aningen ansträngd, men du kan äntligen avsluta investering som oroat dig. Det blir inte exakt som du hoppats, men ganska nära. En person är inblandad, och det har varit spänt mellan er. Ni behöver inte ha så mycket med varandra att göra framöver, och lika bra är det.
Flera oavslutade projekt och andra lösa trådar måste tas om hand. Du får inget gratis, men om du utvecklar en extra gnutta självdisciplin så kommer allt att bli som du vill ha det. Det är ett bra år om du vill byta jobb eller skaffa extraknäck.
Du kommer även att ägna mycket tid och engagemang åt hälsofrågor. Troligen går du i en kurs, och kunskaperna leder till förändringar i både din och dina närståendes livsföring.

TaurusOXEN

Stora känslor är på gång!
Det mesta rullar på utan större dramatik, och det passar dig bra. Men ett hjälpengagemang för andra som du ägnat mycket tid åt låser sig på något sätt. Troligen genom att folk inte alls beter sig som du väntat. Det händer då och då under året – följden blir att du skaffar dig mer skinn på näsan och blir mer av en realist.
I kärleken händer det positiva saker, särskilt under andra halvåret. Det blir en ny fin relation, eller så får du det bättre med den partner du redan har. Det är nästan som att du blir känslomässigt nyväckt! Dina kontakter med barn och yngre ser också positiva ut.
Ekonomiskt kan du vänta både toppar och vågdalar. Pengar satsade i boendet är i alla fall väl investerade. Du kan ha ren tur, även med inköp av inredning och liknande – bäst går det när du följer din instinkt. Folk runt dig kan däremot sätta käppar i hjulet, och om möjligt bör du undvika att göra affärer med andra inblandade.

GeminiTVILLINGARNA

Du kliver över alla hinder!

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Du vill slå in på nya vägar, och de första stegen är redan tagna. Nu klarar du hinder efter hinder, utan att knappt behöva kompromissa. Du är målmedveten och bekymrar dig inte över småsaker.
Familjen kommer att vara viktigare än någonsin, men däremot rensar du ut några ur din umgängeskrets. Du vill ha folk runt dig som du verkligen känner för, som du kan prata med om allt och där alla får lov att ha olika åsikter. Intolerans och likriktning skyr du, och du trivs inte i grupper där alla förväntas vara likadana. Troligen avslutar du ett ideellt engagemang och börjar med ett annat.
I kärleken kommer saker att ställas på sin spets. Det som är bra blir ännu bättre, det som är dåligt måste förändras. Om du träffar en ny kärlek i år blir det en stabil person som du på många sätt ser upp till, och förhållandet börjar med vänskap som blommar ut till något mycket mer.

KraftanKRÄFTAN

Ett kreativt och resande år!
Du kommer att bryta en del mönster och traditioner, till andras och även din egen förvåning. Det underlättas av de impulser du får av nya vänner och bekanta. Om du har lätt för att dra dig inom ditt skal blir det ändring på det, och du får ett väldigt aktivt socialt liv.
Men du får också mer jobb. Det blir enormt mycket att göra, saker läggs på dig från alla håll och kanter. För att klara det måste du leva sunt. Gamla synder kan annars komma ikapp och ge stora energisvackor under året. De signalerna bör du ta på allvar. Ta ett snack med dig själv vad gäller matvanor, och ändra det du innerst inne vet är dåligt för dig!
På det hela taget ser det ändå väldigt positivt ut. En kreativitetsspärr försvinner, och uppdämd skaparförmåga får utlopp. Det blir också ovanligt mycket resande under året. Ekonomin är bäst under första halvåret.

LionLEJONET

Stor framgång väntar under året!
Du känner inga begränsningar. I synnerhet första halvåret är du väldigt expansiv, tar för dig och visar vem du är i alla sammanhang. Stora framgångar kan väntas, och det beror mest på din egen djärvhet. Du tar hellre en chans än sitter och väntar på bättre tider. De bättre tiderna är nu, resonerar du – den attityden för dig långt. Året kommer också att innehålla en resa av ovanligt slag.
Ekonomin får ett lyft, men först efter sommaren. Då kommer erbjudanden som ger dig möjlighet att tjäna pengar på ett nytt sätt.
Lite bråk kan uppstå vad gäller jobbet, då du och vissa kollegor drar åt olika håll. Du går segrande ur det som det mesta annat. Dessutom gör du en stor insats för att stoppa intriger och maktspel.
Inom släkt och familjen är du den sammanhållande. En person som många tycker är besvärlig testar din lojalitet – du ställer upp på ett berömvärt sätt.

VirgoJUNGFRUN

Du är på väg mot något nytt!
Mycket lossnar nu, du riktigt känner hur begränsningarna försvinner efter hand. Extra bra är det från sommaren och framåt, då öppnas ditt liv på många sätt. Du ser möjligheter istället för risker och möter nya intryck med nyfikenhet. Det är fördelaktigt att resa, helst riktigt långt.
Folk runt dig förvånas över din utveckling, och några vill nog ha kvar dig som du alltid har varit. Men ingen kan styra dig. Du är på väg mot något nytt och de som inte hänger med får skylla sig själva.
De flesta relationer fungerar jättebra, plus att du kommer att lära känna mycket nytt folk under året. Ofta dras du till känslomänniskor som är speciella eller ovanliga på något sätt. Viktigast är ändå familjen. Har du barn eller barnbarn så lär du få många anledningar att vara stolt över dem. Du kan också räkna med en överraskning som påverkar hela släkten.

VagenVÅGEN

Du gör dig av med energitjuvar!
Du lär dig att ta det lugnt. Du behöver inte vara i hetluften jämt och måste inte ha tusen järn i elden. När du inser det försvinner mycket oro, du slappnar av i dig själv. Ett ekonomiskt trassel verkar ordnas upp under året.
Ditt sociala liv blir mer sparsmakat. Instabila energitjuvar orkar du inte med. Det har du i och för sig aldrig gjort, men tidigare har du haft svårt att sätta gränser. Det blir ändring på det! Du trivs bra i ditt eget sällskap och kommer att ta mycket tid till att fördjupa dig i ämnen som rör alternativ medicin, andlighet och meditation.
Viss dramatik i släkten går nog inte att undvika. Folk tycker olika om saker och ting, och gamla surdegar kommer upp till ytan. Det kanske inte är så trevligt, men det är nödvändigt att rensa luften. Var inte rädd för konflikter – använd ditt medfödda diplomatiska sinne, så blir alla nöjda till slut.

ScorpionSKORPIONEN

Folk får upp ögonen för dig!
En tyngd som legat över dig kommer gradvis att försvinna. Det går ännu upp och ner, men du är helt klart på rätt spår, och stabiliteten och energin ökar allteftersom. Dessutom får du äntligen belöningar för saker du har gjort tidigare – och det gör gott för självförtroendet!
Jobbmässigt ser det riktigt spännande ut. Fler får upp ögonen för din kapacitet och dina goda egenskaper. Ett intressant erbjudande kommer precis när du behöver det. Ekonomin är dock lite svajig så ta inga risker med pengar. Se upp för ekonomiska rådgivare med trassligt förflutet!
Du träffar mycket folk och får nya bekanta som du har väldigt trevligt med. De flesta är yngre och ni inspirerar varandra på många sätt. Du kommer ofta att vara i eller inför grupper, och troligen återupptar du ett föreningsengagemang du tidigare varit trött på.

SkyttenSKYTTEN

Du får en ny position och mera passion!

Det blir ett speciellt år som i mycket handlar om att våga ta ansvar. Du gör stora framsteg men får också kämpa för dem. Ibland blir du för trött, så pressa inte in för mycket i almanackan – försök skapa luckor för vila och återhämtning!
Det positiva är att du är efterfrågad och gör ett bra intryck. Folk litar på dig, och från sommaren och framåt kommer du i en position där du märks mer än tidigare. Du kan få inflytande över ganska många människor. Även ekonomin blir bättre.
I kärleken behöver du spänning och passion. Bäst är det när du och din partner gör nya, ovanliga saker ihop. Kanske får ni ett gemensamt intresse eller reser nånstans där ni aldrig har varit. Vardagsrutiner kan däremot göra att ni slutar se varandra och får mycket tråkigare än nödvändigt.
Om du är singel träffar du någon lite ovanlig och som visar dig på nya vägar i livet. Ni får en spännande men aningen instabil relation.

StenbockSTENBOCKEN

Du väcker respekt och kan investera!
Det händer mycket på alla plan, oväntade saker som tvingar dig att tänka i nya banor. Det gäller att ha ett öppet sinne! Utvecklingen är positiv, så stäng inga dörrar! När du rensar ut det gamla upplever du enbart lättnad.
Det enda du ska vara försiktig med är engagemang i stora grupper. Du råkar lätt in i maktkamper, där stora egon bråkar om inflytande. Det mår du inte bra av, men som tur är genomskådar du dem som tidigare kunnat lura dig. Det medför att du kommer att säga obehagliga men behövliga sanningar. Det väcker respekt, och du får en hel del nya vänner.
Bostadsfrågor kommer att vara aktuella. Det är ett bra år för att investera, och pengar kommer in genom en närstående under första halvåret. Funderar du på en långsemester eller att periodvis bosätta dig utomlands, så är det dags att börja ta initiativ.

aquariusVATTUMANNEN

Du får mer pengar och starka känslor!
Något du arbetat hårt med och som varit besvärligt blir klart. En känsla av lättnad infinner sig, och du blickar framåt med stor optimism. Ta det lugnt vad gäller nya projekt – de medför ett ansvar som du inte vill ha i längden.
Ekonomin stärks genom gåvor, arv eller någon form av utdelning på tidigare investering. Du är dessutom bra på att förhandla, även åt andra, eftersom du är både tuff och rättvis. Folk lyssnar när du pratar, och dina åsikter respekteras.
I kärleken blir det omtumlande. Starka känslor blossar upp med en tidigare god vän, eller en gammal förälskelse får en ny viktig roll i ditt liv. Har du redan partner blir det nytändning mellan er. Även på andra områden vill du ha glöd och passion, du gör ingenting halvhjärtat.
Nya ideér får fäste och du kommer att lära dig mycket, bland annat inom tekniska områden. Det blir dessutom ovanligt många miljöombyten och korta resor under året.

FiskFISKARNA

Du träffar en ny spännande person!
Fantasi och känslighet präglar allt du gör och märks även i dina relationer. Du tänker mer på andra än på dig själv, tar väl hand om dem du känner och är frikostig med komplimanger. Nya vänner får du också, och bland dem finns en fartfylld, energisk person som tar med dig på mycket roligt. Det är bra om ni reser ihop.
Det kan bli en ny kärlek om du är singel, och i så fall är det någon du träffar i jobbet.
Ekonomin är sisådär. Periodvis kommer det in mycket pengar, men du hinner knappt glädjas åt det innan oförutsedda utgifter dyker upp. Låna inte ut stora summor, inte ens till släkten!
Arbetet är givande men mer och mer läggs på dig. Det förtroendet är smickrande, men låt inte energin sjunka i botten. Om du har möjlighet att välja mellan mer jobb och mer fritid, välj då fritiden.

Av Monica Hortell Foto: All Over Press


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…