Annons

Annons

Så knyter du en sarong på 6 olika sätt

Cocktailklänning, en chic jacka eller bara som skydd mot solen en vacker sommardag. En sarong blir vad du knyter den till!

Annons från Året Runt shop

Knyt sarong till strandklänning – och mer!

Saronger är fantastiska och det är knappast en slump att plagget har blivit en sommarfavorit!

Visste du att sarongen ursprungligen är ett indonesiskt plagg? Det rektangulära tyget viras runt höfterna till en snäv kjol som bärs av både män och kvinnor?

Annons

I västvärlden är det framför allt kvinnor som bär sarong och vanligast är att använda den som en omlottkjol, men det finns så otroligt mycket mer man kan göra!

Gilla Året Runt på Facebook

Beställ en vacker sarong direkt från Året Runts butik

Här under lär vi dig hur du förvandlar en sarong till hela sex olika snygga sommarplagg! Kanske kommer du på fler sätt att variera – bara fantasin sätter gränserna!

 

6 snygga sätt att knyta en sarong till olika plagg

På instruktionsfilmen får du lära dig hur du:

1. Knyter sarong till en baraxlad klänning

Denna baraxlade klänning är perfekt till stranden eller varma sommardagar i stan. Du känner dig snyggt klädd och kan med fördel kombinera din sarong med ett spänne!

2. Knyter sarongen till en draperad jacka

Kan en sarong bli en jacka? Javisst! Det tar bara några sekunder att förvandla tygstycket till en snygg draperad jacka. Bär den till ett par jeans eller shorts – jackan är alltid rätt!

3. Gör en snygg halterneckklänning av din sarong

Halterneckklänning är ett klassiskt plagg som är lika snyggt att bära på stranden som en strandklänning som den är till sommarfesten eller till shoppingrundan på stan!

Fynda sarongen på filmen direkt från Året Runt!

4. Förvandlar en sarong till långklänning – med slits

En vacker långklänning är alltid rätt. Lär dig hur du knyter sarongen på ett sätt som förvandlar den från ett helt vanligt tygstycke till ett festplagg av rang. Vill du sätta extra piff på klänningen kan du kombinera med ett spänne!

5. Knyter en vacker draperad klänning av en sarong

Vad sägs om att trolla fram en draperad klänning? Knyt bara sarongen enligt ansvisningarna på filmen så är saken klar!

6. Trollar fram en cocktailklänning av sarongen

Vad vore sommaren utan en snygg cocktailklänning? Självklart går det bra att knyta en egen av din sarong. Extra festligt blir det om du kombinerar med ett snyggt spänne!

Beställ den snygga sarongen i vår shop online

Beställ sarongen i vår shop online!

Den sköna modellen i filmen är tillverkad av bomull och mäter 100 x 80 centimeter. Sarongen har ett orientaliskt mönster och vackra nyanser av blått, grönt och turkost.

 

 

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…