Så sätter du ihop ett hemmagym – för under 500 kronor

Gymkort kan vara riktigt dyra, och än värre, många används inte överhuvudtaget. En investering i januari kan alltså snabbt bli ett minusprojekt allteftersom tiden går och du inte kommer iväg till träningen.

Annons från Året Runt shop

Ett hemmagym låter kanske som, om möjligt, ännu dyrare investering än ett gymkort, men bara du satsar på rätt prylar så kan du spara många tusenlappar på ett år – och än mer över tid.

Här får du tips på smarta prylar att inreda ditt hemmagym med så att du inte slösar pengar i onödan. Bäst av allt; du behöver inte bo speciellt stort för att ha plats med din egen träningsanläggning. Alla redskap får plats i en låda som du enkelt kan förvara under sängen när du inte använder dem.

Så inreder du hemmagymmet

Ett enkelt knep är att satsa på prylar där du använder din egen kroppsvikt vid träningen, de tar inte upp så mycket plats och är oftast betydligt billigare.

Exempel på denna typ av prylar till hemmagymmet är en bra träningsmatta, träningsboll och ett träningsband där du kan justera motståndet efter just din träningsnivå.

Bygg ett eget hemmagym för under 500 kronor – här är allt du behöver

Smarta hantlar – anpassa själv vikten efter din nivå!

Att träna med hantlar ger bra och allsidig träning. Dessa smarta hantlar fylls med vatten, vilket gör att de är lätta att bära med sig i väskan när de är ofyllda, men ger sedan ett bra motstånd när man fyllt dem med vatten.

Pris 99 kronor (värde 249 kronor!) i vår shop – klicka hem hantlarna här

Yoga- och träningsmatta

En träningsmatta är ett måste för varje komplett hemmagym! Den här rosa yogamattan fungerar till all sorts träning du vill utföra med bara din kropp som redskap. Mattan kommer med en svart bärrem och är tillverkad i ett 5 milimeter mjukt och stötdämpande material. Storlek: 61 x 173 centimeter.

Pris från 129 kronor i vår shop (värde 249 kronor!) – klicka hem mattan här

Träningsboll

En träningsboll ger nästintill oändliga träningsmöjligheter; du kan träna balans, styrka och koordination med ett och samma redskap. Den här smarta bollen ger speciellt skonsam och effektivt bra träning till mage, armar och ben – allt baserat på din egen kroppsvikt!

Pris från 149 konor i vår shop (värde: 379 kronor!) – klicka hem träningsbollen här

I vår shop får du alltid gratis frakt när din beställning är mer än 300 kronor!

Bild: IBL

Fynda fler smarta träningsprylar i vår shop!

Promenad- och löparlampa LED
Modernt och praktiskt alternativ till reflexer och ett perfekt armband till utomhusträningen! Ta en promenad eller joggingtur i detta LED-armband som gör att du syns extra bra i mörkret och dessutom är lätt att bära. Sätt lampan på arm eller fotled, välj mellan stadigt rött eller blinkade ljus. Justerbart och flexibelt kardborreband gör att träningsbandet passar alla. Batteri CR2032 ingår.

Gå till shoppen

Träningsband
Gummibandet är tillverkat i latex och har två sköna handtag som är enkla att använda. Bandet går att klämma fast på ovansidan av en dörr eller krokas fast på ett dörrhandtag, en krok eller liknande. Ett extra fästband medföljer, vilket gör att du kan använda träningsbandet i olika höjder. Säkerhetsinstruktioner och tips på övningar medföljer.

Gå till shoppen

Vattenflaska i glas
Denna flaska är inte bara snygg utan också mycket praktisk. Du kan ha den både till träningen, i handväskan, på jobbet eller i kylskåpet fylld med vatten. Flaskan är i glas med ett hölje av silikon. Den rymmer 500 ml. Finns rosa och turkosblå.

Gå till shoppen

Balansdyna
Träning i hemmet som passar alla! Balansdyna inklusive pump, 33 cm i diameter. Material i blå PVC. Praktiska träningsinstruktioner på övningar medföljer.

Gå till shoppen

 


Kommentera

 

 
SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNTLaddar startsidan…