Annons

Annons

Så skapar du vinterns vackraste dukning

Dags för fest eller middagsbjudning? Vi hjälper dig att lyckas med dukningen!

Vintern är festernas säsong med adventsmys, luciaparty, julbord och nyårsfester. Självklart vill vi att middagsbordet ska vara extra fint pyntat med en vacker dukning. Här är några tips som hjälper dig att lyckas med festdukningen.

Så lyckas du med vinterdukningen

kop-rott-fat

1. Satsa på ett vackert uppläggningsfat

Ett riktigt fint uppläggningsfat piggar upp vilken dukning som helst. Vårt favoritfat just nu är ett ovalt fat i en fantastisk röd färg med blommönster runt kanterna. Passar lika bra till söndagssteken och julsalladen som till nyårssnittarna eller den stora godispåsen. Allt ser helt enkelt lite godare och festligare ut på det här vackra fatet i keramik!

Annons

Fatet kan du just nu köpa till specialpris i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer om erbjudandet på det vackra uppläggningsfatet >>

Amaryllis_WEBB

2. Färska blommor

Vintern bjuder på massor av vackra blommor. Plocka fram din snyggaste vas och gör ett besök på torget eller i din lokal blomsterbutik och gå loss bland alla fina blommor. Vår vinterfavorit är nog amaryllis som snittblomma som vi sätter i en hög vas mitt på bordet. Klassiskt snyggt på nolltid!

Läs mer: Dags att plantera din amaryllis– 5 bästa tipsen

kop-julduk

3. Plocka fram duken

Grunden för en vacker dukning är en duk. Lägger du en riktigt fin duk på matbordet kommer du snart att upptäcka att du faktiskt inte behöver så mycket mer dekoration. Speciellt inte om duken har ett fint mönster! Två trender vi satsar på i vinter är paisley och rött – en kombination som verkligen lyser upp i vintermörkret.

Klicka här för att läsa mer om vinters snyggaste duk i rött paisleymönster >>

Fler fina produkter hittar du i Året Runts webbshop >>

Av Åsa Österling/Hemmets

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…