Annons

Annons

Tävla om en träff med Sannex

sannex

Succédansveckan på Viking Cinderella är tillbaka! 26-31/1 2015 spelar Sveriges ledande dansband ombord. På resan som avgår den 29/1 spelar bland andra Sannex. Nu har du chansen att vinna en lyxig resa tillsammans med en väninna, där ni får träffa Sannex.
Älskar du Sannex och älskar du att dansa? Då ska du vara med och tävla hos oss!
Nu har du och en vän chans att vinna en lyxig dansresa och en exklusiv träff med Sannex. I slutet av januari kan du åka med ut på Östersjön och dansa loss med Viking Cinderella och Sveriges dansbandselit. Under Viking Lines dansbandsvecka spelar bland andra band som Streaplers, Donnez, Titanix, Arvingarna, Barbados, Sannex, Elizas, Martinez och många, många fler.
På resan som avgår 29/1 spelar bland andra populära Sannex. Och kanske blir det just du som får möjligheten att träffa bandet backstage. Svara på frågorna och motivera varför just du och en vän ska vinna. Då har du chans att vinna en lyxresa den 29/1 2015 i form av en kryssning med Viking Cinderella i lyxhytt inklusive helpension och goodiebag för två personer. Ni får då också träffa Sannex ombord.

Annons

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL 7 DECEMBER

1:a pris: Danskryssning för två med Cinderella som avgår från Stockholm  29/1 kl 18. Boende i lyxhytt, helpension och goodiebag ingår (värde totalt ca 2540 kronor). Ni får träffa omåttligt populära Sannex.

2-5 pris: Cinderellakryssning för 2-4 pers (minst två vuxna) under tiden 1/1-30/6 2015. Gäller C-hytt alla veckodagar och B-hytt söndag-torsdag. Värde ca 400 kr. Tillägg övriga hyttkategorier och dagar.
6-10 pris: Utvalda produkter ur Cinderellas taxfreesortiment


1 kommentar


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…