Annons

Annons

Måns Zelmerlöws oväntade hyllning till simstjärnan

Sveriges stolthet Sarah Sjöström har redan visat var skåpet ska stå så här långt i sim-VM. Nu får hon extra peppning i form av en specialskriven låt från vännen och artisten Måns Zelmerlöw. "Jag hoppas att det kan ge henne fyra guld", säger han till Expressen.

Måns Zelmerlöw och Sarah Sjöström. Bild: IBL

Under lördagens lagkapp krossade Sarah Sjöström världsrekordet i 100 meter fritt, och hon blev därmed också den enda kvinna i världen som simmat distansen på under 52 sekunder (51,71). Under måndagen är det dags för Sarah Sjöström att simma 100 meter fjäril i sim-VM.

Annons

Nu får hon också oväntat stöd från artisten Måns Zelmerlöw som släpper låten ”We can be the rulers” som är tillägnad simstjärnan.

– Sarah och jag är polare, så det är egentligen därför jag skriver låten till henne, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Hoppas på fyra guld

Idén kom till under ett tidigare samarbete mellan de två stjärnorna. Sarah Sjöström har också delvis varit inblandad i produktionen av låten, som bygger på berättelsen om hennes karriär och de motgångar som format henne.

”Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka honom, eller vad jag kan erbjuda tillbaka, förutom att ta guld i kväll”, kommenterar Sarah Sjöström enligt Aftonbladet.

Låten kommer även att vara ledmotiv till den film om Sarah Sjöström som spelbolaget Betsson har gjort.

Sarah Sjöström efter finalen i 4×100 meter. Bild: imago sport

Och Måns Zelmerlöw har stora förhoppningar om att ”We can be the rulers” ska hjälpa Sarah Sjöström genom mästerskapet. När Expressen frågar hur han tror att låten kommer att hjälpa henne under VM svarar han så här:

– Jag hoppas att det kan ge henne fyra guld.

Text: Sofia Börjesson

Här kan du höra låten:

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…