Annons

Annons

Alexander Skarsgårds oväntade hyllning till Aston, 8

Alexander Skarsgård prisades på Golden Globe-galan i USA natten mot måndagen. Men mitt under tacktalet passade stjärnan också på att skicka en särskild hälsa – till en åttaåring.

Alexanders Skarsgård på Golden Globe-galan. Bild: IBL Bildbyrå

Strax efter klockan 03 natten mot måndag kammade Alexander Skarsgård, 41, hem priset för ”Bästa manliga biroll i tv-serie miniserie eller tv-film” på den stora Golden Globe-galan i USA. Priset fick han för sin roll som Perry Wright i tv-serien ”Big little lies”. En roll som han också prisades för på Emmy-galan i höstas.

Annons

Men trots att det var Alexander Skarsgårds första Golden Globe, lyckades han ändå komma ihåg något mycket viktigt när han gick fram på scenen för att tacka.

– Jag har en vän som är åtta år och han var perplex när jag inte tackade honom på Emmygalan. Jag kommer inte att göra samma misstag i kväll. Aston Larsson, den här är till dig, säger Alexander Skarsgård i tacktalet.

Nicole Kidman and Alexander Skarsgård i ”Big Little Lies”. Bild: IBL Bildbyrå

”Min karriärs största upplevelse”

Alexander Skarsgård, passade också på att hylla kvinnorna han arbetar med i tv-serien, och speciellt sin motspelare Nicole Kidman, 50.

– Jag är här i kväll eftersom jag fått privilegiet att jobba med ett gäng utomordentligt talangfulla kvinnor. De flesta av dem är i det här rummet i kväll. Nicole, jag älskar dig och tack för att du gjorde det här till min karriärs största upplevelse, säger Alexander Skarsgård.

”Big little lies” fick även pris för ”Bästa miniserie eller tv-film” under Golden Globe-galan.

Foto: IBL
Text: Linda-Marie Nilsson, Hänt.se.

Läs också:


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…