Annons

Annons

Alexander Skarsgårds oväntade hyllning till Aston, 8

Alexander Skarsgård prisades på Golden Globe-galan i USA natten mot måndagen. Men mitt under tacktalet passade stjärnan också på att skicka en särskild hälsa – till en åttaåring.

Alexanders Skarsgård på Golden Globe-galan. Bild: IBL Bildbyrå

Strax efter klockan 03 natten mot måndag kammade Alexander Skarsgård, 41, hem priset för ”Bästa manliga biroll i tv-serie miniserie eller tv-film” på den stora Golden Globe-galan i USA. Priset fick han för sin roll som Perry Wright i tv-serien ”Big little lies”. En roll som han också prisades för på Emmy-galan i höstas.

Annons

Men trots att det var Alexander Skarsgårds första Golden Globe, lyckades han ändå komma ihåg något mycket viktigt när han gick fram på scenen för att tacka.

Gilla Året Runt på Facebook

– Jag har en vän som är åtta år och han var perplex när jag inte tackade honom på Emmygalan. Jag kommer inte att göra samma misstag i kväll. Aston Larsson, den här är till dig, säger Alexander Skarsgård i tacktalet.

Nicole Kidman and Alexander Skarsgård i ”Big Little Lies”. Bild: IBL Bildbyrå

”Min karriärs största upplevelse”

Alexander Skarsgård, passade också på att hylla kvinnorna han arbetar med i tv-serien, och speciellt sin motspelare Nicole Kidman, 50.

– Jag är här i kväll eftersom jag fått privilegiet att jobba med ett gäng utomordentligt talangfulla kvinnor. De flesta av dem är i det här rummet i kväll. Nicole, jag älskar dig och tack för att du gjorde det här till min karriärs största upplevelse, säger Alexander Skarsgård.

”Big little lies” fick även pris för ”Bästa miniserie eller tv-film” under Golden Globe-galan.

Foto: IBL
Text: Linda-Marie Nilsson, Hänt.se.

Läs också:


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…