Annons

Annons

Smakfulla tips för smarta plånböcker

CasaRocca

CasaRocca

Svårt att få ihop smaken med ekonomin till januaribjudningarna? Här kommer några snabba tips:
planera några dagar i förväg och kolla in beställningssortimentet. Där finns ofta prisvärda viner som kan vara värda att testa. Tänk på att det vanligtvis tar 3-5 arbetsdagar innan du kan köpa/hämta ut det på ditt Systembolag.
välj bag-in-box om ni är många. Utbudet är brett! Idag finns det flera ”finviner” på box. Och det finns många smakfulla viner till väldigt bra priser. En personlig favorit är Casa Rocca Sauvignon Blanc, artnummer 73955, 144 kronor för 3000 ml. Friskt och fruktigt och mycket prisvärt! Det vanligaste storleken på boxarna är 3 liter (motsvarande 4 75 cl flaskor) men det finns även vin på box som innehåller 1,5 liter, 5 liter och några få är så stora som 10 liter. Gemensamt är dock att priset hålls nere jämfört med flaskor!
fråga personalen på Systembolaget. De har ofta bra tips på smakfulla och prisvärda alternativ till något du gillar! Ett eget budgetlyxtips till alla er som gillar Amaroneviner, kan jag rekommendera Amicone, artnummer 74756, 92 kronor för 75 cl. Den så nära en finfin Amarone man kan komma utan att betala priset.
AnnCharlotte Jägberg

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

 

Amicone

Amicone


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…