Annons

Annons

Sno stilen av Tilde de Paula – så gör du

Tilde de Paula utstrålar professionalism och snyggt vardagsmode på samma gång. Så här skapar du stilen!

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs här

Tilde de Paula Eby är inte bara känd som framgångsrik journalist och programledare på Tv4 – hennes stil är också något av hennes signum. Tilde klär gärna upp sig till vardags och är inte rädd för färg. Hon kan konsten att matcha plagg på rätt sätt och vet hur man ser snygg och bekväm på samma gång.

Stil 1: Vardagschic

Tilde är en stjärna på att matcha plagg på nytt sätt. Hennes trendiga axellösa tröja kompletterar hon med en skjorta för en bekväm och vintrig vardagsklädsel. Pricken över i:et är den lilla väskan som kan bäras både över axeln eller som kuvertväska.
sno stilen tilde de paula 3
Stickad tröja i mossgrönt från Vero Moda (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Skjorta med dekorativa strassdetaljer på kragen från Mango (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Svarta jeans med skön stretch från Only (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Liten handväska i svart sammet, perfekt både till vardags och fest. Från Gina Tricot (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stil 2: Julfin à la Tilde

Spets är ett av Tildes mest använda material – och det är riktigt snyggt både till vardags och fest. Färgmatcha från topp till tå och sota ögonen med en mörk eyeliner för att höja partykänslan. En perfekt stil att inspireras av till säsongens alla julfester.
tilde de paula sno stilen 1
Mörkröd figurnära cocktailklänning i fin spets – perfekt i jul – från Only (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Vinrött läppstift från Max Factor att matcha resten av looken med. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Smart nagellack till budgetpris från Depend som ska sitta i upp till sju dagar. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Eyeliner från budgetfavoriten E.l.f som sotar ögonen på ett kick. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stil 3: Business

Tilde vet hur man matchar ett par kostymbyxor med en avslappnad kofta för att inte ge ett alltför stelt intryck. En favoritaccessoar är Childhood-armbandet som hon ofta syns med, en färgklick till en i övrigt stilren klädsel.
sno stilen tilde de paula 2
Bomullsblus med hög krage och knäppning från Lindex (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Tunn kofta med snygg snörning i midjan från Cubus (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Pärlat armband från Childhood (reklamlänk via Apprl) . Hela överskottet från försäljningen går till välgörenhet. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .
Eleganta kostymbyxor till budgetpris med vida ben. Från Ellos Collection (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Annons

Text: Cassandra Lindblom
Foto: Tv4, IBL

Vad tycker du ska bli årets julklapp?


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…