Annons

Annons

Stina Wollter om nya projektet: “Har bett mig ligga lite lågt”

Stina Wollter är både konstnär, kroppsaktivist och radiopersonlighet. Snart lägger hon även författare till meritlistan – boken väntas komma någon gång under nästa år. "Men man kan ju säga att mina Instagram-följare kommer att känna igen sig", säger hon till Aftonbladet.

Under våren gjorde Stina Wollter succé i ”Let’s Dance”. Många fick då också upp ögonen för hennes kroppspositiva Instagram-konto.

Stina Wollter. Bild: IBL

Nu är det klart att Stina Wollter skrivit kontrakt med ett bokförlag.

Annons

För Aftonbladet berättar hon lite mer om det än så länge rätt hemliga projektet.

– Jag tror inte att jag kan berätta så mycket, de har bett mig att ligga lite lågt med vad den kommer handla om. Men man kan ju säga att mina Instagram-följare kommer att känna igen sig, säger hon och tillägger att boken kommer att bygga på hennes betraktelser på olika sätt.

Gilla Året Runt på Facebook

Men bokförfrågan är långt ifrån den första, enligt Stina Wollter, som säger att hon väntat på rätt förlag. Texterna som ska publiceras är redan skrivna, men kommer att bearbetas ytterligare.

Väntas under 2018

Hennes egen förhoppning är att kunna göra författardebut under våren eller hösten 2018.

– Jag har stora utställningar på gång framöver så det blir i vinter som jag kommer att sätta mig ner och jobba igenom texterna, de ligger och väntar. Men för alla som längtar efter att ha en bok med mina ord, så kommer det att komma, säger hon till Aftonbladet.

Stina Wollter och Tobias Bader i Let’s Dance 2017. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Och Stina Wollter utesluter inte att det kan komma mer.

– Jag har skrivit så mycket och tänkt genom åren, så det kommer att bli mer än en bok. Det kommer nog att bli fler över åren om jag får leva.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

Stina Wollter: Det gör att barn mobbar varandra

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…