Annons

Annons

Stort årshoroskop – så blir ditt 2017

Vad kommer att hända under 2017? Läs vårt årshoroskop för 2017.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop 2016

Årshoroskop 2017

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du stöter ihop med gamla bekanta och blir så uppåt så du glömmer vissa saker du tänkt göra. Det spelar inte så stor roll, eftersom det finns folk som tar över dina uppgifter när det behövs. Och relationer är just nu det viktigaste för dig. Du är mån om att göra ett gott intryck och att komma överens med alla. Ekonomin svajar lite eftersom du tillåter dig det ena impulsköpet efter det andra.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
När det gäller effektivitet är du ett föredöme. Du får mycket gjort utan att stressa, eller åtminstone verkar du lugn utåt. Ofta drar du i trådarna på ett diskret sätt, och allt blir som du vill. En konflikt mellan några bekanta har oroat dig, men det hela verkar lösa sig utan att du behöver ingripa. Det är också dags att planera eller boka en resa, och där måste du vara extra noga med detaljerna.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Din intuition är stark, och ibland känner du på dig vad som kommer att hända. Dessutom har du väldigt tydliga åsikter om saker och ting. Du pratar gärna om dina ideal och vad du tror på, och ämnena handlar ofta om kärlek, frihet och rättvisa. Rutiner fungerar däremot illa. Du har inget sinne för detaljer, och skjuter upp saker i hopp om att någon annan ska göra dem. Den taktiken fungerar ganska ofta, till din glädje.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Merparten av din energi går åt till att pyssla och göra fint hemma. Du är noga med hur du har det omkring dig och passar också på att rensa rejält i gömmorna. Det väcker många minnen till liv, och du kan försjunka i tankar på det förflutna. Men inte så länge – du blickar hellre framåt och känner en stigande optimism. Många vänner hör av sig, även i kärleken ser det bra ut. Du och din partner drar åt samma håll.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Något du trodde du hade kontroll över blir väldigt rörigt. Papper som skrivits kan visa sig vara ogiltiga, någon kan komma med falsk information. Du måste ta tag i saker och ting på allvar, och det går bra när du väl bestämmer dig. Som vanligt är du stark när det gäller. Dina närmaste ger mycket stöd, visa att du uppskattar dem! Du får också förnyad kontakt med en person som du inte träffat på väldigt länge.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Tiden går fort, men du hinner med mycket. Ingen dag är den andra lik. Humöret är bra mest hela tiden, och om andra deppar försöker du muntra upp dem. Du är väldigt generös, både känslomässigt och ekonomiskt. När någon du haft en konflikt med dyker upp helt oväntat, gör du allt för att ni ska bli vänner igen. Men sudda inte ut dig själv, det blir inte bra i längden. Var diplomatisk men inte undfallande!

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du får komplimanger för den du är och det du står för, och både vänskap och kärlek blomstrar. Kunniga, stimulerande personer finns i din närhet. Men du träffar också de som inte alls delar dina åsikter utan tycker tvärtom i allt. Du blir inte irriterad, snarare känns det intressant med alla olikheter. Du diskuterar gärna för att se om dina argument håller, men allra helst ägnar du dig åt fester och goda middagar.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du mår bra av att lyssna på musik, läsa och titta på film. Även eget skapande fungerar utmärkt och du går helt upp i det du gör. Men du blir rädd när det börjar komma in förväntningar och prestationskrav, och din rädsla för kritik kan göra att du avbryter en lovande process. Ändå har du en trevlig känsla av att något nytt är på gång, och du gör klokt i att lyssna på både dina drömmar och din intuition.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du har fullt upp och skulle behöva vara på minst två ställen samtidigt för att hinna med allt. Glöm inte bort att vila mellan varven – du blir faktiskt effektivare om du tillåter dig att också ta det lugnt emellanåt. Ett ekonomiskt problem löser sig oväntat och det höjer förstås humöret. Du vill gärna satsa lite extra på både heminredning och presenter, och du hittar dessutom bra saker till fyndpriser. 
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du syns och märks: din intensiva utstrålning påverkar alla du möter. Ibland får du uppmärksamhet även när du inte vill, och ditt behov av att vara för dig själv kan du glömma för tillfället. Människor reagerar olika på dig. Någon känner sig hotad av din styrka, men de allra flesta visar att de mer än gärna vill vara i din närhet. I kärleken går det från klarhet till klarhet. Din partner visar sin mest generösa sida.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är öppen och utåtriktad. Många vill träffa dig och du säger inte nej. Dessutom är du tolerant och låter folk vara som de är. Överallt lyckas du skapa en varm och tillåtande atmosfär som gör att både du och andra lever upp. Behovet av konst och skönhet är tydligt. Du vill ha harmoni i färger, linjer och mönster, och får du pengar över ska du gärna investera i något snyggt till hemmet. 
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du går från klarhet till klarhet och många ser upp till dig. Slå inte ifrån dig beröm, ta emot det med glädje och stolthet! Alla helgbestyr tar mycket tid, och ett nytt fascinerande intresse måste läggas åt sidan. Du tar upp det senare igen ihop med en god vän. Du har många originella tankar och känner att det börjar bli dags att testa något nytt. Tänk stort och undvik att peta med detaljer!

Klicka på det smycke du gillar för att komma till butiken

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…