Annons

Annons

Stort årshoroskop! Så blir ditt 2016

Hur blir ditt 2016? Läs Året Runts årshoroskop. Kommer du få ett år fyllt av kärlek, resor eller kanske ett ekonomiskt lyft.

Årshoroskop 2016

Följ Monicas astroblogg>>

VÄDUREN 23/3–19/4
”Det blir ett år fullt av förändringar och dramatik!”
Det blir ytterligare ett år av omprövningar. Förändringar kommer slag i slag, oftast något helt annat än du tänkt. Sentimentalitet finns det ingen plats för. Ju mer du rensar ut det gamla, desto friare och djärvare blir du.
Jobbmässigt är du kanske inte så organiserad, men det beror mer på omständigheter och kollegor än på dig. Ta allt som det kommer och se framåt istället för att grubbla över misstag! Mot slutet av året lättar det – då kommer belöningar för sådant du uträttat i det tysta. Ett nytt samarbete ökar trivseln.
När det gäller kärlek och relationer slits du mellan behovet av frihet och behovet av djup och intensitet. Det blir dramatiskt emellanåt, och din partner får försöka hänga med i känslosvängarna. Är du singel inleder du en instabil relation som tar mycket kraft. Riktigt bra ser det ut först framåt hösten. Ett förhållande som börjar då blir harmoniskt -har du en partner blir balansen och samförståndet mellan er bättre.

Annons

OXEN 20/4–20/5
”Det är allt eller inget i kärlek och affärer”
Pengar och affärer är viktiga teman i år. Oxen är ingen risktagare – du litar på dina instinkter, köper och säljer i rätt tid och gör smarta investeringar. Under årets första hälft kan du ha tur i spel.
Ibland vet du inte vilka som är dina vänner, och kanske bryter du kontakt med någon som gör dig besviken gång på gång. Istället får du en djup och äkta kontakt med några som hittills funnits i utkanten av din krets.
I kärleken är det allt eller inget. Du blir lätt förälskad men tappar intresset om det krävs kompromisser. Störst harmoni råder under våren och sommaren. Det gäller även om du lever i en relation sedan länge. Du och din partner överraskar varandra positivt och det blir en riktig nytändning. Det blir även glada nyheter som har med barn eller barnbarn att göra.
Arbetet fungerar bäst från hösten och framåt. Du får nya uppgifter som passar dig väldigt bra. Ett spännande fritidsintresse börjar engagera dig lika mycket som jobbet.

TVILLINGARNA 21/5–21/6
”Bättre vanor och stor romantik väntar”
Energimässigt går det upp och ner under året. Ofta är du trött och behöver ta det väldigt lugnt. Försök inte uträtta några storverk, låt allting bara rulla på. Har du dåliga vanor, typ rökning, så är det dags att sluta med det.
Något som mår bra av förnyelse är boendet. Det är positivt att flytta, renovera eller göra andra förändringar.
I din bekantskapskrets händer det mycket. Folk kommer och går, du lär känna speciella, egensinniga personer som utmanar dig på olika sätt. När de hamnar i konflikter sinsemellan gör du klokt i att hålla dig utanför, annars får du skulden för saker som andra har ställt till med.
Det finns någon som behöver dig väldigt mycket, och banden mellan er blir allt starkare, även om de ”enbart” är av vänskap.
Om du är singel och vill träffa någon på allvar är det störst chans under senare delen av året. Då blir du förälskad hals över huvud, och det utvecklas snabbt till något som är både romantiskt och stabilt. Det finns stor åldersskillnad mellan er – ni kommer att lära er mycket av varandra.

KRÄFTAN 22/6–22/7
”Dina relationer är intensiva – allt lugnar sig i höst”
Ditt år innehåller en del tvära kast. Du ramlar över nya uppdrag och oplanerade projekt, så du får lära dig att lita på att allt blir bra ändå. Allt har en mening – du behöver inte alltid ha koll på varenda detalj. På ett inre plan utvecklas du otroligt mycket, och folk kommer att fråga dig om råd och på alla sätt visa att de respekterar ditt omdöme.
Du måste ifrågasätta många av dina vanliga rutiner och plikter. Känner du att du blir utnyttjad i vissa sammanhang så bör du protestera och kräva förändringar. Det är viktigt att du står på dig och vågar ställa krav! Ta också hand om din hälsa. Sopa inga problem under mattan, och satsa gärna på någon form av regelbunden träning.
I alla relationer är det intensivt, och du får vänner överallt. En eller två riktiga själsfränder kommer in i ditt liv. Kärlek och romantik finns det mest av under sommaren.
Framåt hösten ser allt lugnare ut. Du är i känslomässig balans och ägnar dig mer åt hemmet, familjen och trygga sammanhang.

LEJONET 23/7–22/8
”En resa väcker alla känslorna till liv”
Du jobbar hårt för att uppnå det du vill, och din kreativitet känner inga begränsningar. Arbete och pengar är viktiga teman, och det går åt rätt håll. Du får en chans som innebär krav och långsiktig planering men som samtidigt är något du önskat. Någon som inte stöttat dig gör nu en helomvändning och ställer upp på alla möjliga sätt.
I kärleken är det däremot lite trögt. Det finns risk att du och din partner tar varandra för givna, att ni slutar se varandra bland alla vardagsbestyr och engagemang. En resa under årets andra hälft väcker alla känslor till liv igen. Har ni barn finns det också en del att reda ut i samband med dem, de kan behöva någon typ av extra stöd eller praktisk hjälp.
Är du singel kommer du att vackla mellan två personer som båda är intresserade av dig. Frågan är om du är beredd att gå in i något på allvar? Ett kort förhållande som övergår i vänskap är det troligaste scenariot. Störst chans att inleda något bestående finns under våren.

JUNGFRUN 23/8–22/9
”Ett ekonomiskt lyft kommer!”
Befrielse och ärlighet hör till årets viktiga teman. Ofta vill du annat än din omgivning, och du agerar med en optimism som är svårförklarlig. Du bara känner intuitivt vilken väg du ska gå för att allt ska utveckla sig på bästa sätt. Dessutom har du tur i avgörande lägen, du står på rätt plats vid rätt tillfälle. Att lära känna trevliga människor är lätt, och du får kontakt med någon vars kunskaper blir viktiga för din egen utveckling.
Letar du efter en ny kärleksrelation är första halvåret bäst, men riktigt stabilt ser det inte ut. Du är aningen för individualistisk och har för mycket eget att utforska för att ägna dig helt åt en annan person. I ett förhållande måste ni både visa tolerans och unna den andra att göra egna saker. Bort med krav och svartsjuka!
Trassel kan uppstå i samband med boendet. Ska du flytta eller renovera blir det oväntat krångligt och/eller dyrt. Ett ekonomiskt lyft kommer i slutet av året, men fram till dess är det lite berg- och dalbana. Eftersom du gör det bästa av omständigheterna klarar du dig fint i vilket fall.

VÅGEN 23/9–22/10
”Flera uppblossande kärleksaffärer väntar”
Ordning och reda, eftertanke och planering. Det är vad som behövs i år och det handlar om att pussla ihop de olika delarna av ditt liv på ett bra sätt. Du är också redo att släppa attityder och fixa idéer som låst dig i vissa mönster. I den processen får du hjälp från flera håll. Dina relationer är spännande, och människor du lär känna får dig att tänka i nya banor. Andra, som du känt länge, försvinner ur ditt liv, de flyttar eller förändras på sätt som inte du kan acceptera.
Är du singel kommer det att bli ett antal snabbt uppblossande kärleksaffärer, men du har höga krav och är inte lika beredd att anpassa dig som du brukar vara. Snarare växer ditt frihetsbehov. Om du faller för någon på allvar blir det en annan fri själ som kan bo på annan ort eller reser mycket.
Optimismen ökar under årets andra hälft. Du expanderar på alla möjliga sätt, reser mycket, få mer energi och känner dig i många avseenden som en ny, bättre version av dig själv!

SKORPIONEN 23/10–22/11
”Kärleken ser bra ut under hela året”
Mycket har kört fast i gamla hjulspår, och du vet att du kan använda din energi till andra, bättre saker. När du får vara kreativ och tänka utanför ramarna orkar du mycket. Om du däremot tvingas in i förutbestämda fållor blir du trött och håglös. Då och då under året kommer du att skaka av dig begränsningar, även om det innebär att du hamnar i konflikter med de som vill styra dig. Du är envis och orädd när du väl har bestämt dig.
Ekonomin behöver översyn, och du bör inte göra affärer om de innebär någon som helst risk. Säkra kort ska det vara. Fråga också dig själv hur mycket pengar du behöver för att känna dig trygg, hur viktigt den materiella standarden är. Kanske kan du minska på vissa områden?
Året innehåller ett antal resor för att hälsa på vänner eller syskon. Från hösten och framåt blir du dock mer inåtvänd. Du går en kurs om konst eller andlighet som leder till att du behöver mer tid för dig själv. Det påverkar inte kärleken, för där ser det bra ut hela året.

SKYTTEN 23/11–21/12
”Du kan bli plötsligt och huvudlöst förälskad”
Under årets första hälft agerar du smart och får bättre balans mellan inkomster och utgifter. Tur med jobb har du också. Dels får du belöningar för något du kämpat med ett bra tag, och dels får du nya erbjudanden Något du inte kan förvänta dig är att få något gratis. Hårt arbete krävs.
Inom familjen och släkten är det aningen stökigt. Det beror inte så mycket på dig som på att vissa personer missförstår varandra och har gjort det länge. Du griper in, benar upp problemen, pratar sansat med alla berörda.
Det finns någon som du inte haft så höga tankar om men som nu överträffar dina förväntningar. Mellan er växer en stark och hållbar vänskap fram.
I kärleken går det upp och ner. Du kan bli plötsligt och huvudlöst förälskad i någon som du innerst inne vet att det aldrig kan fungera med, men det är själva spänningen som lockar dig. I ett redan etablerat förhållande känner du dig ibland oförstådd, men det kanske inte din partner är medveten om. Det är viktigt att ni pratar om känslor, och att ni gör det ofta!

STENBOCKEN 22/12–20/1
”Du kommer att göra stora insatser för andra”
Du känner att du bör ta viktiga steg i livet, men åt vilket håll? Det finns en tveksamhet som du inte känner igen, och ofta står du som åsnan mellan hötapparna. Kanske måste du stå ut med att vara lite osäker ibland. Det klarnar allt eftersom och din energi blir stabilare. Men göra inget överilat. Vänta alltid in det läge när du känner att nu stämmer allt! Det gäller inte minst om du ska flytta. Det kan bli trassligt med boendet, att något går sönder eller att omständigheterna helt oväntat ändras. Investera inga stora pengar om du inte absolut måste!
Prylar och statussymboler tappar sin lockelse, du har inget behov av att alltid ha det nyaste och bästa. Hellre satsar du pengarna på att resa och/eller umgås med vänner. Givmild är du också, och du kommer att göra stora insatser för att hjälpa andra.
I kärleken ser det harmoniskt ut. Du och din partner försöker inte ändra på varandra. Är du singel och vill träffa någon är chansen att få till något stabilt störst under sommaren.

VATTUMANNEN 21/1–19/2
”En resa förändrar din framtid”
Din egensinniga och individualistiska sida får mycket spelrum i år. Du trivs med att vara den som går mot strömmen och du säger ofta saker som andra inte vågar uttrycka.
Bland vänner och bekanta råder turbulens. Du hamnar i konflikt som ingen vinner, då de beror på skillnader i bakgrund, uppfostran och personlighet. Några av dina vänner ställer krav på att du ställer upp med än det ena än det andra – det är dags att säga ifrån! Rent allmänt kommer du att umgås mer med människor som sköter sig själva och låter dig vara i fred när du vill. Även i kärleken måste du få ett eget utrymme.
Om du ska göra en stor investering bör du ta all hjälp du kan få, inte enbart lita på egna ingivelser. Ekonomin är nämligen ett område där du inte ser lika klart som vanligt. Det kan röra till sig rejält om du inte är försiktig. Bort med allt önsketänkande!
Under årets andra hälft gör du en lång, mycket givande resa som kan ändra dina långsiktiga planer för famtiden. Någon typ av utbildning blir också aktuell.

FISKARNA 20/2–20/3
”Det blir lyft i både ekonomi och kärlek”
Du tar mycket ansvar, inte för att du vill utan för att du måste.Lite stökigt på jobbet blir det, och du får inte så mycket respons för det du gör.Det blir också svårt att komma överens med auktoriteter, och ibland vill du kasta av dig  allt det gamla och slå dig in på nya oprövade vägar. Men detta är inte året när impulsivitet lönar sig, så riv inte upp himmel och jord! Hushålla med din energi och försök tänka långsiktigt. TA en sak i taget så kommer allt att lösa sig.
Du inleder ett samarbete som ger välbehövliga, positiva impulser, och under året hittar du gradvis en större inre säkerhet. Ett ekonomiskt lyft blir det också, även om det dröjer till framåt hösten.
I kärleken ser det riktigt bra ut, nära relationer är nog det mest positiva området. Du får dessutom nya vänner och bekanta som är toleranta, generösa och öppna. din egen intuition ökar hela tiden, och det är givande att gå kurser och utveckla dina mediala eller helande förmåga. Du kommer ofta att hjälpa andra utan att tänka på någon egen vinning.

Av Monica Hortell

Följ Monicas astroblogg>>


2 kommentarer

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…