Annons

Annons

Stort horoskop – så blir din sommar!

horoskop

 

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Romantiska äventyr väntar!
Du får nog inte så mycket tid för dig själv i sommar, men vad gör det när både kärleks- och nöjeslivet blomstrar! På fester får du mycket uppmärksamhet och charmar alla du möter – det gäller hela sommaren. Vill du ha romantiska äventyr är juni och augusti de absolut bästa månaderna.
I juni är du aktiv även på andra sätt och tar många bra initiativ.

Annons

Vänner du inte träffat på länge dyker upp i ditt liv igen, och det blir glada återseenden. Du gör också flera resor, inte särskilt långa men desto mer inspirerande.
I juli står familjen i fokus. Du engagerar dig i en konflikt som har legat och grott ett bra tag. Lite stökigt blir det nog. Men du får också trevlig överraskning från någon som är mycket yngre eller mycket äldre än du själv.
Mycket pengar går åt i sommar, men på något sätt klarar du dig ändå. Extra tillskott kommer lite då och då, troligen kan du glädja dig åt en spelvinst eller annan överraskande summa.

 
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Slutet av augusti blir extra laddat!
Du får en intensiv sommar, fylld av både praktiska bestyr och möten med människor. Du måste nog sovra lite bland alla som vill umgås med dig, annars blir du ”uppäten” och vet knappt vem du själv är till slut.
Pengar kommer in i juni eller början av juli. Det är små summor men innebär att du kan kosta på dig lite extra, plus en fin present till någon som firar en speciell högtid.
Familjen och släkten måste få sitt, det finns flera som behöver dig. Samtidigt njuter du av att fixa och göra fint hemma, och det är jättebra att investera pengar i möbler, inredning och kapitalvaror. Extra kreativ och även spendersam är du i augusti. Däremot finns risk för trassel med grannar. Provocera inte fram bråk om småsaker, det blir bara jobbigt och du ångrar dig efteråt!
Vill du uppleva romantik, så är både juli och augusti bra. Senare delen av augusti är extra laddad, och då njuter du av förälskelse, spänning och passion.
 
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Resor och fyndshopping väntar i juli!
Har du en partner bör ni försöka överraska varandra ibland, med goda middagar, utflykter och annat som bryter vardagen.
Juli är den bästa tiden för resor och andra miljöombyten. Det kommer också in mer pengar då. Vill du göra långsiktiga investeringar eller köpa dyra saker så är det dags. Besök på stormarknader och shoppingvaruhus kan innebära riktiga fynd.
I augusti händer positiva saker som rör hemmet och familjen. Det är en bra månad för att möblera om, renovera eller flytta.
 
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Energi och pengar kommer i juli!
Det är lite håglöst i början av sommaren. Större delen av juni tillbringar du med att fundera på saker som hänt tidigare. Men du laddar gradvis batterierna, och i juli vänder det. Plötsligt bärs du fram på en våg av energi, och du tar äntligen tag i gamla projekt som legat på is.
Pengar får du också. Det kommer in diverse summor från olika håll, du lyckas tjäna extra på de mest oväntade sätt. Det handlar lika mycket om skicklighet som om tur.
Den ekonomiska medvinden fortsätter i augusti. I övrigt är detta en månad när du med gott samvete kan släppa plikterna och bara göra roliga saker. Nu är det dags att byta miljö, träffa nya människor, våga ta för dig av livet!
I kärleken händer inget omstörtande utan är mer som en trygg lunk. Det passar dig bra, du lägger hellre din kraft på annat och du är väldigt självständig. Oavsett område så litar du på din förmåga, och det imponerar på alla runt dig.
 
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Detta är kärlekens sommar!
Din sommar går i kärlekens tecken! Är du singel kan du träffa någon som passar dig perfekt, och det finns egentligen ingen månad som är bättre eller sämre. Du har en känslomässig medvind, kommer överens med folk, har stark utstrålning och får mycket uppmärksamhet. Har du en partner så får ni det väldigt mysigt och är generösa mot varandra. Vänskapsrelationer är också väldigt givande. Du omges av trevliga människor som uppskattar dig för den du är.
Ekonomin gungar däremot en del, eftersom du har svårt att hålla i pengarna. Du gillar att köpa saker, ge bort presenter och unna dig själv all möjlig lyx. Juli kan vara lite kritisk, du har svårt få pengarna att räcka hela månaden. En planerad utgift tycks bli större än du trott. Ta inga snabba lån!
Glädjande nog kommer du på ekonomiskt rätt köl mot slutet av augusti. Då får du också idéer till en ny verksamhet som på sikt ökar dina inkomster betydligt.
 
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
I augusti vänder allt!
Du kanske har en lång lista på nyttiga saker som du ska hinna med i sommar? Glöm det! Ta det lugnt och släpp krav, även de från dig själv! Skapande verksamhet fungerar bra, så satsa gärna på att träna upp sångrösten, måla eller skriva ner gamla minnen. Åtminstone i juni-juli, sedan kommer andra energier.
Dina relationer handlar mycket om ansvar, och bäst mår du med barn och ungdomar. Kärlek finns det förstås också tid för, – du behöver inga större överraskningar utan värderar trygghet mest av allt.
Ett sommarteman är att det ska vara lagom, utan överdrifter. Det gäller på alla områden, även träning. Vardagsmotion räcker.
I augusti vänder mycket. Du kommer ur ditt skal, optimismen ökar, du vågar testa nya saker och blir äventyrlig. Det är den bästa månaden för långa resor och kurser av olika slag.
 
vågen Vågen 23/9 – 22/10
I juni och juli händer det massor!

I juni och juli är du öppen och utåtriktad. Nya bekanta flockas runt dig, och du skaffar också bra jobbkontakter. Flera gånger stöter du tursamt ihop med folk som kan hjälpa dig. Det blir korta intensiva möten som gör dig mycket inspirerad och på bra humör.
Du har ett behov av att göra nytta för andra, att ställa upp i ett ideellt sammanhang. I grupper och föreningar tar du mycket plats och blir snabbt en ledande person. Tråkiga konflikter om principfrågor kan du lösa med diplomati.
I kärleken händer inte mycket nytt, du har så mycket annat att göra så du hinner inte prioritera en relation. Blir du ändå förälskad så tröttnar du fort, det blir mer ett spännande tidsfördriv. Störst harmoni finns i juli.
I augusti drar du dig mer inom dig själv. Du mediterar, promenerar, utvecklar dina andliga känselspröt. Dessutom är augusti mycket bra för alla former av konstnärlig verksamhet.
 
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Resor och kalas väntar!
I juni visar du din djupa och seriösa sida och har många och långa samtal med de i din omgivning. En hemlighet kommer i dagen tack vare dig. Du har bra hand med pengar och får någon typ av gåva eller ersättning som underlättar.
I juli vill du lära dig något nytt och är väldigt framåt. En perfekt månad för att resa och utforska nya områden. Ta med en hög intressanta böcker ifall det blir halvdant väder.
I augusti träffar du mycket folk och blir bjuden på ett antal fester. Men när det gäller kärlek är du svårflirtad. Du lär ha en beundrande krets runt dig, men det stannar nog på det vänskapliga planet.
Din sommar innehåller saker som du skjutit upp eller glömt – det kommer ikapp dig nu. Du måste också ta itu med gamla ”surdegar” som du trodde var borta för alltid. Det finns bara en sak att göra: Var systematisk, ha tålamod, ta en sak i taget! Du klarar det du föresätter dig!
 
skytten Skytten 23/11 – 21/12
I juni slår det gnistor!
I sommar får du en frist från den tunga period du haft ett tag. Nu kommer ditt vanliga jag fram, optimismen, det positiva tänkandet, humorn… Inte konstigt att flera blir förtjusta och vill vara i din närhet. Redan i juni slår det rejäla gnistor när någon uppvaktar dig intensivt. Men du har höga krav och i grunden handlar det om ditt frihetsbehov – du måste ha mycket eget utrymme för att må bra. Det gäller i både kärlek och vänskap.
Rastlös är du också, så passa på att delta i utflykter, vandringar och annat som tar din energi i anspråk.
I mitten av juli blir det lugnare. En oroande konflikt runt pengar löser sig. Kanske upptäcker du att någon inte varit ärlig, då markerar du tydligt vad du tycker. Du utstrålar kraft, så ingen vill bråka med dig.
Augusti ägnar du åt planering inför hösten, då spännande utmaningar väntar. Om du ska söka arbete eller skaffa ett extraknäck kommer det att lösa sig förr än du tror.
 
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har tur med pengar och vänner!
Ingen dag är den andra lik i sommar. Och du måste vara flexibel, för när du planerar in något händer alltid något helt annat. Trevligt nog blir det ofta bättre än du trott.
I juni har du rätt tur med pengar, och ett samarbete förstärker kassan. Hälsa och friskvård är intressanta områden som du gärna lägger pengar på.
Juli ägnar du åt att umgås med vänner och bekanta. Allt blir intensivt, och du får inte mycket egen tid. En konflikt som hållit på ett tag kan redas ut tack vare dig, och det blir förstås uppskattat. Någon du tappat kontakten med dyker upp och tar upp tråden igen.
I kärleken står det inte stilla. Känslorna åker upp och ner, och det växlar mellan distans och plötsligt uppflammande passion. Det är viktigt att du och din partner verkligen lyssnar på varandra!
Augusti är en perfekt månad för resor, och extra givande är det att göra långa tripper till fjärran platser som du inte besökt tidigare.
 
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du träffar en själsfrände i juni!
En spännande person kommer in i ditt liv redan i juni. Det kan vara en kärlek eller en riktigt god vän, en själsfrände är det hur som helst. Tillsammans kan ni förverkliga en önskedröm. Lever du redan i en relation kommer din partner att satsa extra mycket och hela sommaren ser känslomässigt harmonisk ut. Du känner dig uppskattad och får en generös gåva.
Trots goda relationer blir juli ändå lite stökig, där oväntade händelser gör det svårt att hålla uppgjorda planer och löften. Du behöver tålamod och kanske regelbunden meditation för att behålla balansen.
I augusti börjar en period av fördjupning. Du träffar gamla och nya vänner som du har mycket gemensamt med. Det blir långpromenader och samtal om intressanta livsfrågor. Augusti är också den bästa månaden vad gäller ekonomin. Någon typ av avtal eller kontrakt ger dig en hyfsad summa och du har sinne för investeringar.
 
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Efter julilugnet kommer en laddad tid!
I juni är du splittrad och ganska trött. Du väljer att inte låtsas om det för du inte vill svika vissa personer som du lovat ställa upp för. Och humöret är högt trots allt, då ekonomin förbättras genom en annan persons ingripande.
Se till att juli tillbringas i hängmattan, på badstranden eller där du trivs bäst. Glöm alla äventyr – du behöver snarare odla din själ. Och bäst du går omkring och filosoferar börjar en spännande utveckling i kärleken. Är du singel blir du överrumplad av de starka känslor som väcks mellan dig och en kreativ person som kommer som en virvelvind in i ditt liv. Även Fiskar som redan har en relation upplever en lika oväntad som trevlig nytändning.
Den känslomässiga laddningen fortsätter i augusti, och den kombineras med nyfikenhet, optimism och framåtanda. Du söker dig till nya kretsar av vänner. Dessutom är det dags för den där drömresan som du grunnat på ett tag!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…