Annons

Annons

TÄVLING: Vem är bästa Året Runt-värdinnan?

countryside

Älskar du att laga god mat och bjuda på middag? Eller har du en väninna som är en hejare på att bjuda både gott och trevligt?
Nu har du chansen att tipsa oss om en fantastisk värdinna när Året Runt utlyser en värdinnetävling för sina läsare!

Annons

Vi vet att många av er läsare tycker om att bjuda på läckra middagar och duka fint. Missa inte detta tillfälle om att få vara med i tidningen och tävla med festmaten. Vi söker en värdinna, det kan vara du själv eller någon du känner, som gör det lilla extra och verkligen månar om sina gäster. Och vi behöver din hjälp att hitta henne.

Skicka in ditt värdinneförslag till [email protected] eller till Året Runt, Box 277 15, 115 91 Stockholm. Märk kuvertet ”Året Runt-värdinna”. Den 13 december är senaste dag att nominera till tävlingen!

       Vi behöver ha:

  • Namn och fotografi på värdinnan
  • Menyförslag + recept
  • Kontaktuppgifter till både värdinnan och den som nominerat.

Av de inkomna förslagen kommer Året Runt sedan att välja ut fem personer som får tävla med sin goda festmat i tidningen. Vi åker hem till dem och gör ett matreportage som publiceras i tidningen. Sedan kommer Året Runts läsare att få rösta fram den värdinna som de tycker har den godaste maten och trevligaste bjudningen.

Den som får flest röster blir vår Året Runt-värdinna och vinner en skön herrgårdsweekend med en 3-rättersmiddag i härlig miljö på valfritt Countryside hotell! De övriga fyra värdinnorna som är med i tidningen kommer att få varsin kokbok och ett paket med skönhetsvård för ansiktet.

 

Av Susanne B Olsson Foto: Coutntryside Hotels


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…