Annons

Annons

Tillbringa vintern i värmen på Cypern

I samarbete med Aller Travel har vi det stora nöjet att erbjuda långresor till värmen i vinter. Vill du fly regnet, rusket och snön och i stället få värme, sol och ljus?

Ayia Napa har blivit omtalat tack vare sina fantastiska vita sandstränder och har utvecklat sig till en komplett semesterstad som har blivit väldigt populär bland skandinaviska besökare.

Annons
cypern-1

Ayia Napas fantastiska stränder är världsberömda!

På sommaren sjuder Ayia Napa av liv och rörelse, det finns restauranger och pubar i varje hörn. Under tidens gång har Ayia Napa utvecklat sig till att även bli en semesterstad under vintern, dock med ett lugnare tempo och mer lugn och ro. Det är fortfarande många restauranger, kaféer, barer och butiker som är öppna.

Ayia Napa har även en mysig fiskehamn som är omringad av restauranger, kaféer och en lång strandpromenad.

Det finns också ett kloster från 1400-talet som ligger mitt i centrum och kan vara värt att besöka.

På vår resort får du en vardag med fysisk och mental aktivitet samt gemenskap med de andra gästerna. Vi har svenska tv-kanaler och svenska böcker till ert förfogande för de dagar ni bara vill ta det lite lugnt. För de som vill erbjuder vi olika kurser och aktiviteter under uppehållet som du kan delta i.

Vi har skandinaviska värdar på alla våra resorts som bidrar till trygghet, mening och social sammanhållning. Det är därför vi tror att du kommer att trivas och njuta av din semester.

cypern-2

Lägenheterna i Ayia Napa ligger centralt, bara en kort promenad från stranden. Alla är rymliga och har egen balkong.

Evabelle Napa Hotel Apartments

Evabelle Napa Hotel Apartments ligger i centrum av Ayia Napa och endast några få minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. Efter en promenad på endast 15 minuter kommer du till populära Nissi Beach, där kan du njuta av den fina sandstranden och det turkosfärgade vattnet.

Här kan vi även erbjuda uppvärmd utomhusbassäng, gym och olika fritidsaktiviteter.

Period för resan:  Februari 2018 till april 2018 från Stockholm Arlanda, resan varar i 4 veckor.

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…