Annons

Annons

Tjuvkika på julkalendern 2017 – ”Jakten på tidskristallen”

Julafton är i fara och världens hopp står nu till tre barn. I SVT:s julkalender "Jakten på tidskristallen" får vi följa Asrin, Lima och Max och deras resa till universums mitt.

Onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton. Men tre barn har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. Där har du startskottet för årets julkalender i SVT.

Max (Vincent Wettergren), Professor Styregaard (Eva Rydberg), Asrin (Monna Orraryd) och Lima (Naima Palmaer). Bild: Ulrika Malm /SVT

I ”Jakten på tidskristallen” får vi följa barnen Asrin, Lima och Max som precis kommit in på en mytomspunna internatskolan Framtidsakademin. Skolan är en plats för unga med unika egenskaper.

Annons

Trion får snart veta att de är särskilt utvalda till ett hemligt projekt som ska rädda världen. Misslyckas de blir det ingen julafton.

Gilla Året Runt på Facebook

– Det är ett episkt äventyr med mycket humor och hjärta. Man kommer tas med till främmande planeter, möta läskiga skurkar och knasiga robotar. Vår egen kärleksfulla hyllning till alla fantastiska filmer vi själva växte upp med. Men det är också en berättelse om vänskap och att ensam faktiskt inte är stark. Vi tror att det blir en spännande resa att följa för hela familjen, säger regissören Tord Danielsson i ett pressmeddelande.

Barnen Lima (Naima), Asrin (Monna) och Max (Vincent) framför Sissela Benn och Fredrik Granberg. Bild: Warner Bros

I rollerna ser vi bland andra Eva Rydberg, Rikard Wolff, Monna Orraryd, Vincent Westergren och Naima Palmaer.

”Jakten på tidskristallen” har premiär i SVT fredagen den 1 december!

Tjuvkika på julkalendern 2017 ”Jakten på tidskristallen”:

Text: Malin Ny

Läs också:

Kommer du ihåg de gamla barnprogrammen?


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…