Annons

Annons

Tunnbrödsrullar med gravad lax

Smarrig rulle med gravad lax, senap och picklad rödlök!

Tunnbrödsrullar 
med gravad lax

4 portioner
300 g skivad gravad lax
300 g färskost
3 msk julsenap
8 skivor mjukt tunnbröd, gärna runda
1 dl hackad dill
Picklad rödlök:
2 rödlökar
1/2 dl ättika, 12 %
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten

Annons

1. Picklad rödlök: Skala och skiva 
rödlöken tunt. Rör ihop ättika, socker och vatten så att sockret löser sig. Lägg i löken och låt stå i 30 minuter.
2. Blanda färskost och senap och bred 
på tunnbröden. Lägg på lax, strö över dill och lägg på picklad rödlök. 
Rulla samman och servera.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Janet Gustavsson
Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Smaskig smördegsrulle 
med lax

Gravad lax- och spenatpaj

Laxpudding med gravad och färsk lax


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


 

 



Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…