Annons

Annons

”Familjen Annorlunda” har fått sitt tionde barn: ”En inte helt problemfri resa”

Madeleine och Mikael Ilmrud från "Familjen Annorlunda" har fått barn igen. Nummer tio för att vara exakt: "Det var inte en helt problemfri resa".

”Familen Annorlunda”-paret Madeleine, 34, och Mikael Ilmrud, 38, från Motala fick en tuff start på veckan.

Sent på måndagskvällen åkte paret in till BB då höggravida Maddes värkarbete hade dragit igång. Något hon bloggade om:

Annons

”Det här blir de sista bilderna på magen. I nio månader har jag undrat vem du är där inne, och snart får jag veta”, skrev hon i ett inlägg med rubriken ”Cirkeln är sluten, du är vårt tionde mirakel”.

https://www.instagram.com/p/BSKHU6SDh0J/?taken-by=madeleineilmrud

Madeleine avslöjade att slemproppen gått under måndagsmorgonen, och hon anade att det skulle bli bebis under natten. Detta baserade hon på att de tre tidigare gångerna hon märkt av slemproppens avgång så kom barnen inom loppet av ett dygn.

”Inte helt problemfri resa”

Och visst hade hon rätt. Under tisdagen föddes Ilmruds tionden barn, en flicka och idag lade familjen upp denna bild nedan på Instagram.

Nu är hon här. Igår kväll 19.08 så föddes en liten tjej på 3210g som mätte 48cm. Det var inte en helt problemfri resa, och just nu är jag i en känslomässig bergochdalbana.”, skriver Madeleine bland annat.

https://www.instagram.com/p/BSOf8-DDC7K/?taken-by=madeleineilmrud

Madeleine och Mikael träffades för cirka tolv år sedan. Med in i relationen följde Madeleines tre barn Victor, 19, Oliver, 17, och William, 13. Sedan dess har de, utöver familjens nytillskott, fått de gemensamma barnen Engla-Freja, 10, Adam, 9, Charlie och Colin, 7, Tuva-Li, 4, och EmmyLou, 2.

Madeleine har tidigare berättat för Året Runt att hon nästan bara ser fördelar med att leva i en storfamilj.

– Det enda jobbiga är egentligen alla fördomar man stöter på. Och maginfluensa – går den runt i familjen känns det som att man nästan hellre kapar en arm, har hon tidigare sagt.

Text: Malin Ljung, Hänt

Läs också:

Träffa familjen Ilmrud från ”Familjen Annorlunda”


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…