Annons

Annons

Tv-profilens lägenhet förstörd efter jordbävningen

Mexiko har skakats av ännu en kraftig jordbävning. En av dem som drabbats är stylisten och tv-personligheten Jonas Hallberg, som tillsammans med sin make har en lägenhet i Mexiko City. Bostaden är nu helt förstörd, skriver han på Instagram.

Mexiko har drabbats av två stora jordbävningar på kort tid. Efter den första jordbävningen i början av september berättade stylisten Jonas Hallberg, 46, om upplevelsen på sin Instagramsida.

Jonas Hallberg. Bild: Carolina Byrmo/Aftonbladet/IBL

Han och maken Antonio Quiroz är, tillsammans med sina två hundar, bosatta i Mexiko sedan några år tillbaka och de hamnade mitt i skalvet. Han skrev att familjen tog skydd under matbordet, men förutom någon spricka i väggen och någon kruka som föll i marken, klarade sig både familjen och lägenheten undan större skador.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

”Helvete alltså, det var den värsta jordbävningen vi har upplevt!”, skrev Jonas då.

Ännu värre skalv

Men nu har det hänt igen – och nattens jordskalv var värre än det första. Minst 250 personer rapporterades på onsdagsmorgonen ha omkommit och antalet väntas stiga, då många troligen är instängda och fastklämda under raserade byggnader.

Också Jonas Hallbergs lägenhet drabbades betydligt värre den här gången.

”Hela jävla lägenheten är förstörd”, skriver Jonas på Instagram.

Jonas familj har nu fått ta in på hotell, och flera hus runt omkring har rasat ihop. I en video visar Jonas den förstörda lägenheten. Delar av väggen har rasat, det är sprickor i väggar och fasad, och flera saker har ramlat i golvet och gått sönder.

😭😭😭😭😭 Till att börja med…. VI LEVER!!!! ❤️ HELVETE VAD SCARY, ännu en gång låg vi under vårat metall bord med Chiquita och Foxi!!!! HELA lägenheten total trashad, lite saker här och där har dock klarat sig. Men just nu skiter man i det, man är glad man är i livet!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Vi hann säga till varandra under bordet: I LOVE YOU ❤️ Sen hörde vi ett brak och jag trodde vårat hus föll ihop, men det var huset bakom oss!!!! Vi ber för MÉXICO 🇲🇽 och México City just nu, värsta krigs zonen här nu. Vi ber att det inte var så många hemma i huset som föll ihop bakom oss när det hände runt lunch tid idag. TACK FÖR ALL OMTANKE OCH KÄRLEK FRÅN ER ALLA, BETYDER MYCKET JUST NU 😭😭😭😭😭 Jonas, Antonio, Chiquita och Foxi #mexico #CDMX #prayformexico #earthquake PUSS 😘 😘 😘 😘 😘 #takecareofyourlovedones ALWAYS!!!! ❤️

A post shared by Jonas Hallberg (@stylistjonashallberg) on

Grannhuset föll ihop

Samtidigt som mycket är förstört, är Jonas Hallberg ändå glad över att varken han, maken eller hundarna Chiquita och Foxi kom till skada. Familjen tog skydd under ett metallbord när det skakade som mest.

”Vi hann säga till varandra under bordet: I love you. Sen hörde vi ett brak och jag trodde vårt hus föll ihop, men det var huset bakom oss”, skriver han på Instagram.

Han skriver också att de nu ber för och hoppas att det inte var så många hemma i grannhuset när det brakade samman.

Text: Saga Pettersson
Foto: IBL, TV4, Instagram
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också:

Här är deltagarna i årets Biggest loser VIP

Let’s Dance-profilen i branddrama: Gick fruktansvärt fort

Lotta, 40, om flygdramat i Mexiko: Till slut inser man att något är fel

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…