Annons

Annons

TV4-profilen erkänner att han testat droger: ”Ganska kul”

På lördagarna ser vi honom leda det direktsända programmet "Nyhetsmorgon" på TV4. Nu avslöjar programledaren Jesper Börjesson att han testat narkotika. "Det var väl ganska kul, men det stannar vid det", säger han i "Fördomspodden".

I TV4 ”Nyhetsmorgon” upplevs han som helyllekillen med det stora musikintresset, men i intervjupodcasten ”Fördomspodden” erkänner programledaren Jesper Börjesson, 45, att han faktiskt har skelett i garderoben.

Annons

Journalisten Jesper Börjesson på TV4. Bild: Patrik Österberg / IBL Bildbyrå

För första gången i en intervju berättar han att han provat droger.

– Jag har provat att röka hasch några gånger, men det är inget jag har kastat ut i var och varannan intervju. Jag tror det är första gången jag pratar om det faktiskt, erkänner Jesper Börjesson i podden och får frågan hur det var:

Gilla Året Runt på Facebook

– Det var väl ganska kul, men det stannar vid det. Ja, det var ganska roligt och förknippat med musik såklart, och så var det ju en grej jag verkligen ville testa hur det var också, och så blev det väl någon gång till efter det men det var inte så att det fortsatte, säger han.

Muskotnöt och kokande vatten

Programledaren Emil Persson konstaterar att det även finns andra droger, förutom hasch, som förknippas med musik.

– Ja det finns det, dock inga jag har provat, svarar Jesper Börjesson men när Emil Persson är på väg att lämna ämnet avbryter ”Nyhetsmorgon”-programledaren honom:

– Jo förresten! Vet du vad jag gjorde en gång? Det sas ju att muskotnöt skulle få det att hända någonting, säger Jesper Börjesson i podden och berättar att han bryggde te på muskotnöt.

Han berättar vidare på hur han satt och lyssnade på rock i väntan på att något skulle hända.

– Som jag minns det så typ hällde man ner det i kokande vatten, rev ned det där och så, men det hände inget. Jag satt där på mitt rum och rev muskot, säger Jesper Börjesson och skrattar åt minnet.

Text: Angelica Jaako, Hänt

Läs också:

Jesper Börjesson, ”Nyhetsmorgon”: Tack vare TV-jobbet mötte jag min fru

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…