Annons

Annons

Underbar, smält jordgubbsbrie med balsamvinäger

Låt brieosten smälta i ugnen och ät med söta jordgubbar.

Jordgubbsbrie 
med balsam-vinäger

1 brieost
4 msk jordgubbsmarmelad
2 msk balsamvinäger
½ liter jordgubbar
Garnering:
basilika
pistaschmandlar

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Lägg brieosten i en ugnsfast form och tillaga i ugnen, 10 minuter.
3. Koka upp marme
laden ihop med balsamvinäger.
4. Skiva jordgubbarna.
5. Ta ut osten ur ugnen och lägg jordgubbarna ovanpå. Häll över marmeladen och strö över basilika och 
pistaschmandlar.

Annons

Recept: Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson

Så slipper du hacka grönsaker – någonsin igen!

Det supersmarta köksverktyget multihackaren löser alla problem du har med att hacka och skära frukt och grönsaker!

Läs mer om den smarta köksprylen här och få ett fint erbjudande på en egen!

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…