Annons

Annons

Uppgifter: Folkkära tv-profilen klar för i Biggest Loser

Enligt uppgifter till Hänt.se är den folkkära tv-profilen "Ullared"-Morgan klar för den kommande säsongen av Biggest Loser VIP. Dessutom är han aktuell i ytterligare stora två tv-produktioner.

Den folkkära tv-profilen Morgan Karlsson, 36, har haft fullt upp i år. Han har redan spelat in en säsong av ”En stark resa” med kompanjonen Ola-Conny Wallgren, 52, och så har han – efter lite diskussioner – skrivit på att medverka i höstens inspelningar av ”Ullared”.

Annons

Ola-Conny och Morgan (till höger) har båda jobbat på Gekås i många år.

Nu bekräftar källor för Hänt.se att Morgan även kommer synas i en annan storproduktion – nämligen ”Biggest Loser VIP”, där kändisar tävlar om att gå ner i vikt.

Programmet har spelats in nu under sommaren, samtidigt som Ullared-profilerna Morgan och Ola-Conny gjort sin säsong av ”En Stark Resa”, vilket ska ha medfört att Morgan fått pussla med vardagslivet.

Han vill dock inte uttala sig om sin påstådda medverkan i ”Biggest Loser VIP”.

– Jag kan inte kommentera det, säger han till Hänt.se.

Osäker på fortsättning med Ullared

Morgan Karlsson blev känd som ett av Sveriges härligaste butiksbiträden när han för åtta år sedan först syntes i succéprogrammet ”Ullared”, en serie där vi får följa människor i och kring storvaruhuset utanför Falkenberg på Västkusten.

När det stod klart att Kanal 5 spelar in en nionde säsong i höst var Morgan först osäker på om han ville vara med.

– Det tar på krafterna att ha en kamera med sig hela tiden. Jag har redan gjort två stora projekt i år och jag var lite tveksam ett tag att det kanske blir för mycket med Ullared i höst också, sa han då till Hänt.se.

Kravet för att vara med blev efter lite diskussioner att Morgan ska få ännu en chips-smak med sitt ansikte på. I dagsläget har Morgan och Ola-Conny flera egna produkter i Ullareds sortiment som de marknadsför och får betalt för.

– Jag har redan sourcream-chips, lättsaltade chips och grillchips – men jag vill ha dillchips också. Jag har snackat med ledningen och begärt det, berättade Morgan då.

Text: Johanna Bladh

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också:

Ullareds-Boris: Cancern fick mig att omvärdera allt!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…