Annons

Annons

Vackra smyckeshyllningen till Victoria

Kronprinsessan Victoria väljer svensk design och till 40-årsdagen har det svenska märket Bisou tagit fram ett vackert armband för att hylla jubilaren. Bäst av allt – det kan bli ditt till ett riktigt bra pris! Skynda dig att beställa, armbandet finns bara i en limiterad upplaga!

Kronprinsessan väljer gärna svensk design, också på sina smycken. Här i snygga örhängen från Charlotte Bonde. Foto: Stella Pictures

Kronprinsessan väljer oftast svenskt mode i officiella sammanhang.  Vid den senaste Nobelmiddagen fick hon stor uppmärksamhet för sin vackra klänning från H&M-kollektionen Conscious Exclusive och under ett besök i New York förra året sågs hon i ett par vackra örhängen från Ebba Brahe Jewellery.

Annons

Kronprinsessan är kort sagt otroligt mån om att lyfta svenska designers, både från välkända märken till nyare förmågor.

Det specialdesignade armbandet från det svenska företaget Bisou är speciellt framtaget för att hylla kronprinsessan på 40-årsdagen.

Armbandet, som har fem berlocker och är guldpläterat, finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter.

Läs mer och beställ armbandet direkt här – begränsad upplaga!

Det vackra armbandet har designats för att hylla vår kronprinsessa. Armbandet kommer också att överlämnas som en födelsedagsgåva till kronprinsessan Victoria på hennes 40-årsdag.

Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Läs mer och beställ direkt

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…