Annons

Annons

Vandra i charmiga Portugal

Följ med oss på en resa med kulturella vandringsturer.  Vi lär känna den vackra trakten och dess välbevarade kulturskatter! 

Fantastiska vyer över havet!

Portugal är en pärla för naturälskare med alla sina trevliga byar och sitt vackra landskap med mängder av vingårdar och olivlundar. Vi bor i Cascais, en elegant förort till Lissabon. Cascais har en genuin portugisisk charm, men är anpassat för turister. På mindre än 15 minuter till fots kommer du till Estoril – en exklusiv semesterstad. Runt om orten finns flera fina stränder, mysiga gågator och vackra vyer.

Annons

Vandringsturerna är mellan 3 och 4 timmar långa och underlaget varierar och höjdskillnader förekommer. Vår reseledare anpassar tempot till gruppen – det viktigaste är att vi mår bra och njuter av dagarna! Vandringarna ligger på nivå 2 på en skala upp till 5, vilket de flesta klarar av utan svårigheter.

Cabo da Roca, Europas västligaste punkt.

Palácio da Pena är med på Unescos världsarvslista.

Utöver vandringarna kommer vi bland annat att besöka den charmiga huvudstaden Lissabon med dess spårvagnar, smala gator och trevliga kaféer. Vi besöker också Cabo da Roca som är Europas västligaste punkt, och den magnifika staden Sintra, som är med på Unescos lista över världens kulturarv.

Lissabon.

Datum för resan: 10–17 april 2018

 

Höjdpunkter under resan

1. Vinprovning i Serra de São Luís

2. Fantastiska vyer över havet

3. Stadsvandring i Lissabon

4. Kulturella utflykter

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.

 


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…