Annons

Annons

Vandring bland Sorrentos pärlor!

Följ med på vandringar på den vackra Sorrentohalvön! Vi kommer även göra utflykter till Capri, Pompeji och Vesuvius.

Amalfi var förr en viktig hamnstad, och här finns en imponerande domkyrka som lockar ett stort antal besökare varje år.

På denna härliga resan kommer vi att vandra på den vackra Sorrentohalvön och göra en båttur i Neapelbukten för att besöka ön Capri. Vi kommer att få uppleva Pompeji och Vesuvius, och vi kommer även att njuta av god mat – detta område är pizzans ursprung!

Annons

Få områden i Europa har så fantastisk natur som Sorrentohalvön. Under våra vandringar kommer vi att ständigt följas av olivlundar och vinodlingar och insupa dofter från alla kryddörterna medan vi möter många fantastiska vyer över Sorrento, Amalfikusten med Positano, och hela vägen till Capri, Neapel och Vesuvius.

Gilla Året Runt på Facebook

Vandringarna är utformade så att alla vana vandrare kan följa med! För att få uppleva den bästa utsikten kommer vi att vandra en del uppåt bergen, vilket innebär en del höjdskillnader under turerna. Terrängen varierar på de olika vandringarna och landskapet är för det mesta kuperat – men alla stigar är trygga och säkra. Under alla vandringar har vi med oss både en skandinavisktalande reseledare samt en auktoriserad lokalguide som berikar oss med ytterligare information om området och dess natur.

Våra middagar avnjutes på hotellet i Sorrento. Under en av kvällarna bjuder hotellets kock in till matlagningskurs: vi får lära oss att laga traditionella gnocchi – Italienarnas sätt att servera potatis. Resans luncher kommer att växla mellan restaurang och medtagen matsäck: havsutsikten ingår!

Pompeji.

Vi gör en båtresa i Neapelbukten och besöker det härliga Capri som sedan många generationer är ett av kändisarnas och filmstjärnornas favoritställen – många har exklusiva sommarhus runt den lilla ön. Här är stämningen avspänd och du kan njuta av en espresso bland vacker arkitektur medan du spanar efter kända ansikten från hela världen.

Höjdpunkter under resan

1. Vackra vandringar
2. Båttur till ön Capri
3. Heldagsutflykt till Pompeji och Vesuvius

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…