Annons

Annons

Var med i sommartävlingen i nummer 27!

bild[2]

I Året Runt nummer 27, sid 13, har vi en stor sommartävling, del 1 av 6. Tyvärr har informationen om hur du tävlar fallit bort. Vill du vara med och tävla? Tävlingen heter ¨Vilken är staden – ÅR 4¨. Vi måste ha svaret senast 7 juli 2014!

Annons

Gör så här:
1. Svara med SMS.

Från och med 1 februari har samtliga mobiloperatörer gått samman i något som kallas WyWallet, detta ersätter det som tidigare benämnts SMS-betalningar. Du ansluter dig enkelt en gång genom att skicka JA till 71798. Därefter har du WyWallet och kan tävla som vanligt. Koden till tävlingen är ”Vilken är staden – ÅR 4¨. Sms:a koden och ditt svar på frågan ”Vilken är staden” till 72 104. OBS! Skriv koden, gör ett mellanslag och sedan svaret och ditt namn och adress. Varje sms kostar 5 kronor.

2. Svara med vykort.

Skriv svaret på frågan, namn och adress på ett vykort och skicka till: Året Runt 27, 115 96 Stockholm. Glöm inte att märka kortet med med tävlingskoden.

3. Svara via mejl.

Skriv ett mejl till: [email protected] Skriv svaret på frågan, namn och adress och glöm inte att skriva tävlingskoden i ämnesraden.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…