Annons

Annons

Vem tar över Allsången efter Måns?

Måns Zelmerlöw i Allsång på Skansen

Allsång på Skansen söker Måns Zelmerlöfs efterträdare

Nyligen berättade Måns Zelmerlöw att han slutar som programledare på ”Allsång på Skansen”. Vår TV-expert tipsar om den perfekta tronarvingen…

Knappt har chockvågen lagt sig efter nyheten om att Måns Zelmerlöw förrän spekulationerna drar igång om vem som ska efterträda honom.

Annons

Sökes: Mogen och erfaren person med egna artisterfarenheter. Folklighet inget hinder. Gärna en kvinna.

Finnes: Sveriges bästa sommarjobb, åtta veckor på Skansen. Kändisskap och folkets kärlek garanteras.

Leif Schulman, TV-chef på Se & Hör och TV-guiden lämnar sina hetaste tips:

Lena Philipsson tar över Allsång på Skansen?

Lena Philisson är säker, rolig med en egen låtskatt i fickan.

 

Lena Philipsson. Här kan man snacka om erfarenhet och en folklighet som vuxit på gamla dagar. Har en egen låtskatt som platsar i allsångshäftet. Säker på scen, rolig och med glimten i ögat.

Marie Serneholt: Om man vill föryngra programmet. Har visat i flera SVT-program och nu i Bingolotto att hon fixar direktsända program. Lätt och ledig och med en säkerhet på scen.

 

 

Sarah Dawn Finer i Allsång på Skansen

Sarah Dawn Finer är en rolig och underhållande sångfågel. Foto/Scanpix

Sarah Dawn Finer: Hennes insatser i Melodifestivalen och Europafinalen talar sitt tydliga språk. Och så klarade hon galant av att vara julvärd i tv. Kan ta publiken och är rolig.

Björn Skifs: Ett stadigt önskemål i dessa sammanhang från publiken. Fyller folklighetskvoten med råge. Sveriges säkraste och roligaste artist.

Björn Kjellman: Älskar inte bara schlager, älskar även allsång. Och älskar att stå på scen. Ingen risk för en död sekund.

Magnus Uggla: Såg ni hans insatser i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg? Vilken publikdomptör! Han ägde allsången på bägge ställen. Vill man ha någon som får publiken att sjunga med är Magnus den rätta.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…